Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og fire unike restauranter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 min fra Stockholm. Yasuragi er et kontantfritt hotell.

Yasuragi 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Mat som flamberes på Yasuragi, Nordic Choice Hotels

Mat for alle sanser. Vi tilbyr to restauranter, samt en sakebar med Sverige største sakesortiment.

Tokyo Restaurant

I Tokyo Restaurant serverer vi mat som er inspirert av det moderne japanske kjøkkenet. Her forenes tydelige smaker med japanske tekniker i et emosjonelt uttrykk. På Yasuragi jobber vi med holdbarhet og som en del av dette har vi valgt å ikke servere rødt kjøtt en dag i uken, på mandager. Vi serverer istedenfor vegetariske retter og fiskeretter.

Teppanyaki Restaurant

I den japanske matlagingen er den visuelle opplevelsen like viktig som smaken. I Teppanyaki Restauranter har hvert bord en egen kokk som lager maten ved gjesten på en stekeflate. De japanske og lokale svenske råvarene gir en unik matopplevelse. Her serverer vi en ferdigkomponert meny for dagen med inspirasjon fra Japan og våre omgivelser.

Totoro Sake Bar

I tilknytning til Teppanyaki Restaurant finner du vår sakebar. Her finnes Sveriges største og beste utvalg av sake.  Føl og smak deg frem blant flaskene og kast deg ut i en verden full av dette fantastiske risbrygget. Våre sakeutdannede barverter guider deg frem til en herlig opplevelse av den japanske nasjonaldrikken. I sann Izakaya-ånd finnes det også små japanske snacks til din sake.

Chikara - Rawfood

Ved tilberedning av rawfood skal råvarene ikke overstige 42 grader. På den måten bevares de naturlige enzymene i råvaren og dermed behøver vi ikke bruke våre kroppslige enzymer på å bryte ned det vi spiser. Resultatet er at vi eldes saktere og kroppen beholder den kraft og energi som vi behøver i vårt daglige liv. På Yasuragi finnes muligheten til å samle krefter, på japansk Chikara, derfor har vi valgt å kalle vår rawfoodmeny for akkurat Chikara. Du finner vårt sortiment av rawfood i Kyarabi - vår spalounge. Nagaiki!

Meat free mondays

Som en del av Yasuragis arbeid med bærekraft, har vi èn kjøttfri dag i uken. På mandager serveres derfor vegetariske retter og fiskeretter, både til frokost, lunsj og middag.

Klær og booking

I hotellets restauranter kan du gjerne stille i Yukaya (morgenkåpe i bomull). Dette er en del av den japanske tradisjonen når man besøker et Japansk vertshus (Ryokan). Her kan du naturligvis bestille bord uten å besøke spaet eller konferanseavdelingen.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking av bord på
telefon +46 8 747 61 00 eller via
e-post privat@yasuragi.se.

Åpningstider

Frokost - Tokyo

Alle dager: 07.00 - 10.00

Lunch - Tokyo

Alle dager: 11.30 - 14.00

Middag - Tokyo

Alle dager: 18.00 - 23.00

Middag - Teppanyaki

Torsdag - søndag: 18.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien, langhelger og Yasuragi Kids-perioden. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.