Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og fire unike restauranter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 min fra Stockholm. Yasuragi er et kontantfritt hotell.

Yasuragi 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det japanske badet

Det japanske badet er hjertet på Yasuragi. I den japanske kulturen er badet et urgammelt rituale som krever god tid og blir utført i et langsomt tempo. Badet er en seremoni som renser både kropp og sjel.

Restauranter

Mat for alle sanser. Vi tilbyr ikke mindre enn fire ulike restauranter, samt en sakebar med Sverige største sakesortiment.

Konferanse

Hos oss kan du virkelig ha en annerledes konferanse. Vi vet at avkobling og arbeide er to sider av samme mynt og at det ene krever det andre. En avslappet kropp og et rolig sinn skaper mer kreativitet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.