Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Larvik, Norge
  • Lys fra Farris Bad på natten
  • Mennesker i utendørsboblebad på Farris Bad
  • Par som ler i bassenget på Farris Bad
  • Kvinne omgitt av såpeskum på Farris Bad

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp er hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad.

Farris Bad 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Farris Bad

79% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 764 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Flott spa og hotell

26. oktober 2016, Oslo, Norge, babbensaga

Fineste spa-anlegget jeg har vært på i Norge. Rommene er bra og med gode senger, men litt mørkt, i hvert fall de som ligger mot bygget ved siden av. God middag men litt travle servitører, grei frokost…

Fineste spa-anlegget jeg har vært på i Norge. Rommene er bra og med gode senger, men litt mørkt, i hvert fall de som ligger mot bygget ved siden av. God middag men litt travle servitører, grei frokost. Pluss for smoothies og vitaminshots.
Les hele anmeldelsen
5

Rolig og behaglig atmosfære

26. oktober 2016, , Trond G

Kvar gong eg kjem inn på hotellet kjenner eg at eg slappar av. Her er ei fantastisk rolig stemning som eg ikkje har funnet på noko anna hotell. Hærlig spa avdeling og eit godt treningsrom. Ei rekke me…

Kvar gong eg kjem inn på hotellet kjenner eg at eg slappar av. Her er ei fantastisk rolig stemning som eg ikkje har funnet på noko anna hotell. Hærlig spa avdeling og eit godt treningsrom. Ei rekke med aktivitetar i forbindelse med spa. Fine rom med gode senger.
Les hele anmeldelsen
5

En meget god opplevelse

24. oktober 2016, Oslo, Norge, 975missr

Min venn og jeg opplevde å få god service, god mat og et hyggelig opphold fra ende til annen :) SPA-avdelingen med badstuer var upåklagelig, men kunne tenke meg litt mer varme i enkelte av bassengene.…

Min venn og jeg opplevde å få god service, god mat og et hyggelig opphold fra ende til annen :) SPA-avdelingen med badstuer var upåklagelig, men kunne tenke meg litt mer varme i enkelte av bassengene. Maten (frokost og middag) derimot var veldig god og servicen i restauranten var utmerket. En hyggelig kjærlighetstur med gode minner ble det :)
Les hele anmeldelsen
5

Jeg unner også deg et opphold på Farris Bad

24. oktober 2016, Larvik, Norge, 516ingerj

Med sin beliggenhet ved sjøkanten, arkitektonisk utforming, vennlig og imøtekommende betjening, vil du oppleve stor nytelse ved å benytte deg av fasilitetene i spaavdelingen. Du vil kunne nyte utsikte…

Med sin beliggenhet ved sjøkanten, arkitektonisk utforming, vennlig og imøtekommende betjening, vil du oppleve stor nytelse ved å benytte deg av fasilitetene i spaavdelingen. Du vil kunne nyte utsikten ut over sjøen når du inntar dine smakfulle og delikat tilberedte måltider, du vil sove godt i en nydelig seng , hvor du kan skue utover havblikket og føle deg forfrisket om morgenen og løftet etter et opphold på Farris Bad.
Les hele anmeldelsen
1

Aldri igjen

22. oktober 2016, , Vilde L

Ikke fornøyd med oppholdet i det hele tatt. Alt fra rom til spa til frokost var middelmådig sammenlignet med pris og stjerner. Jenteturen tok en rask vending da vi ble fulgt etter av en naken mann…

Ikke fornøyd med oppholdet i det hele tatt. Alt fra rom til spa til frokost var middelmådig sammenlignet med pris og stjerner. Jenteturen tok en rask vending da vi ble fulgt etter av en naken mann rundt på spa avdelingen. Vi føler oss begge krenket, og dette ødla resten av oppholdet vårt. Fryktelig ekkelt og lite behjelpelig betjening. Vi kommer ikke tilbake.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.