Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad. Vi er et kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Farris Bad er Nordens største spahotell med 2500 kvadratmeter spaanlegg. Hotellet har en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord. Med én fot på land og én fot i vannet er dette unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt.

Farris Bad Spa

Spaavdelingen på Farris Bad er Nordens største, og det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig vannkilde. Vår spaavdeling har fokus på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger for alle ønsker og behov. Hos oss skal du finne ytre og indre ro - ta tiden tilbake. (Det er 16-års aldersgrense i hele spaanlegget).

Konferanse

Våre konferansefasiliteter er perfekte for dere som ikke kun vil ha et møte. En konferanse på Farris Bad inneholder selvsagt alt du trenger av tekniske hjelpemidler, personlig kontakt og bruk av våre fasiliteter. Hos oss kan dere ha møter for noen få eller for mange, vår Kildesal tar 380 personer.

Strandterasse

På vår strandterrasse kan du nyte vår økologiske frokost, vår deilkate lunsjbuffet eller reservere plass for en hele gruppe til en saftig grillbuffet. Her kan du også synke ned i en av våre utendørs lounger og bare nyte noe kaldt å drikke på en varm sommerdag. Det er tak med varmelamper over store deler av terrassen for de sene kveldene eller de litt grå dagene. Standterrassen har sitteplasser til 80 personer.

Restauranten

Naturlig - sunn & smakrik. I vår meny spiller råvarene hovedrollen. Sesongbasertgrønnsaker dyrket i Vestfold og sjømat fra området rundt Svenner fyr komponeres på en ujålete måteAll mat lages fra bunnen av, og vi bruker klassiske teknikker på et kjøkken som oser god og energisk stemning. Nå gleder vi oss til å servere deg, så du kan ta del i vårt mateventyr!

Seaside Lounge & Foodbar

Sen lunsj, en lett middagsrett, afterwork med gode kollegaer eller venner.  Seaside Lounge & Foodbar er vårt nyeste restaurantkonsept som tilbyr social dining. Lett og god stemning om du kommer i finvær og nyter sjøutsikt og bølgeskvulp fra strandområdet som strekker seg inn under hotellkroppen utenfor de store vinduene, eller lun, innekos på værsterke dager og kvelder for å nyte mat og prat i varmen fra den åpne peisen.

Seaside Bar

På barmenyen står et variert utvalg av internasjonale og sofistiskerte drinker, high-end cognac, armangnac, whisky, grappa, champagne og mye mer. Spør våre dyktige bartendere, og du vil kanskje finne din nye favorittdrink. Vi serverer den gjerne med en liten vri. 

Golf i Larvik

Farris Bad ligger kun 2 km unna et av Norges aller flotteste golfanlegg, Larvik Golfklubb. Greenfee og starttid bestilles i resepsjonen på Farris Bad.

Cash free

Farris Bad gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med tog

Larvik togstasjon

Med buss

Larvik

Med båt/Superspeed

Fergeterminal i Larvik

Med taxi

Vi anbefaler Vestfold Taxi, telefon +47 334 20 200

Om Farris Bad

Antall rom

176

Antall konferanselokaler

14 st

Avstand flyplass

Torp Sandefjord Lufthavn: 22 km
Oslo Lufthavn: 160 km

Avstand tog og kollektivtrafikk

Larvik stasjon: 800 meter

Avstand fergeterminal i Larvik

10 minutter med bil

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.