Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad. Vi er et kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
1480 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Verdt turen! Alltids forbedringspotensial

24. juli 2021, Kristiansand, Norge, hannaaase

Ingen tvil om at stedet er verdt sitt gode rykte. Her er for meg forbedringspotensialene: - For mørkt på selve hotel rommet. Noen rom har mye vinduer andre ikke. For de som har mindre: mangler lam…

Ingen tvil om at stedet er verdt sitt gode rykte. Her er for meg forbedringspotensialene: - For mørkt på selve hotel rommet. Noen rom har mye vinduer andre ikke. For de som har mindre: mangler lamper/lys. - Alle kan drikke utendørs som en offentlig plass på anlegget, også ikke gjester. Og røyke og ta med dyr. Vi fikk en halv-gal person ved siden av oss som hylte «jeg har rett til å være hvor som helst». Som røykte i to timer strekk og hundehårene fløy. Det var ikke helt det samme og sitte spise med hundehår på seg og røyklukt. Jeg mener det burde være spiseplikt utendørs for ikke-gjester. Også for å bedre på plassen så ikke stedet er stappfullt når en først har betalt for å være der. - Det er ikke ryddet på stranda utenfor spa loungen som en ser når en sitter inne. Er neppe Farris Bad sitt ansvar, men litt rart å drikke vin og se ut på søppel på stranda. - Vi ble stresset ut før frokost. Fikk beskjed om at var til 12.00. Men de sa ingenting om at de stengte frokost buffe 11.30 og ble flyttet opp. Dermed ble det hastverk med å få i seg det en skulle uten å skulle opp i andre etage for å hente frokost. Skulle ønske en hadde fått bedre beskjed om 11.30. - Utendørs: mangler solsenger! Det og sole seg på sommeren henger utvilsomt sammen med å bo på spa hotell i sommervarmen. Når det da er KUN to solsenger utenfor så lurer en litt hva de har tenkt her. Stoler og køyer er ikke det samme om en ønsker sole seg og få farge. Det er komme egen terrasse med solsenger men her må en betale en liten formue for å være i tre timer, selv om en er betalende hotel gjest. Syns å påkoste seg et par solsenger til uteområdet, om så er spiseplikt på de så hadde en gjort det med glede. Jeg ventet flere timer for at en av solsengene skulle bli ledig så etterlengtet kunne ligge i solen. - SPA anlegget mangler infrarød badstue! Skjønner ikke hvordan en ikke kan ha det. Noe av den mer helsefremmede badstuen som fins som gjør underverker for muskler og ledd. Uten tvil det jeg syns mangler mest i selve SPA anlegget. Ellers utrolig mye som er bra, som er grunn til 5 stjerners vurdering.
Les hele anmeldelsen
4

Fantastisk spa og badefaseliteter men hotellet er ikke verdt pengene!

23. juli 2021, , RoesslandL

Hotellet definerer seg i luksussegmentet men den perfeksjonisme det krever er fraværende. Profesjonell resepsjon med utmerket service. Resturanten fremstår som den er uten ledelse, hvor det styres ett…

Hotellet definerer seg i luksussegmentet men den perfeksjonisme det krever er fraværende. Profesjonell resepsjon med utmerket service. Resturanten fremstår som den er uten ledelse, hvor det styres etter innfallsmetoden. Hyggelig betjening men stresset stemning. Maten er helt grei men ikke mer enn det, skuffende for vi hadde forventet noe mer. Å få hullet laken i en hotellseng er aldri kjekt men på et hotell som dette er det mer enn pinlig. Bade/spa anlegget er helt fantastisk og veldrevet. Eneste grunn til at jeg vurderer dette høyt er Spa/badeanlegget, hotellet overpriset og fremstår som noe annet enn hva Farris Bad reklamerer med.
Les hele anmeldelsen
4

Flott spahotell

22. juli 2021, Jessheim, Norge, WencheR

Bestilte sommer pakken, 2 overnattinger med 3 retters middag den ene kvelden. Hadde også bestilt 2 massasjer til oss 2 på nett. Sa også i fra om ikke dun på rom pga allergi ved bestilling. Ved ankomst…

Bestilte sommer pakken, 2 overnattinger med 3 retters middag den ene kvelden. Hadde også bestilt 2 massasjer til oss 2 på nett. Sa også i fra om ikke dun på rom pga allergi ved bestilling. Ved ankomst, kå det ikke inne noe booking på massasje. Dette skulke de sjekke og komme tilbake til oss. Alt var fullbooket på spa avdelingen. Rommet car rent og pent, ingen dun dyner men den ene puten var dun. Fantastisk middag på kvelden ned proff kelner. Kveite taco er noe av det beste jeg har spist. Dag 2 kontaktet vi spa avd, og de klarte kun å skaffe en massasje siden det var fult. Som Siden jeg hadde bestilt stein massasje, klarte faktisk spa sjefen og ordne dette på kort varsel. Siden mannen min ikke fikk noen massasje time, fikk vi som kompensasjon ett algebras for to. Deilig❤️ Når det gjelder massasjen var den veldig skuffende. Ikke varme nok steiner, og generelt dårlig følelse hele timen. Selv om jeg sa i fra. Det står i stor respekt at Farrisbad og de som jobber der gjorde alt for at vi skulle ha det bra, og jeg slapp og betale for denne massasjen. Spa butikken ved resepsjonen er proff og jeg fikk en fantastisk servise av flotte Maisy. Heldige Farrisbad som har en så flott ansatt.
Les hele anmeldelsen
4

Blir som å leie en flott limousin og få en dårlig sjåfør.

20. juli 2021, Bergen, Norge, RosslandR

Hotellet har flotte fasiliteter og rom. Spaavdelingen er super, og alt burde vært topp. Prisene er skyhøy og forventningene deretter. Når det svikter på en rekke mindre områder så er det nok dessverre…

Hotellet har flotte fasiliteter og rom. Spaavdelingen er super, og alt burde vært topp. Prisene er skyhøy og forventningene deretter. Når det svikter på en rekke mindre områder så er det nok dessverre dårlig ledelse og ikke dårlig personale. Eksempler på svikt var mangler på rommet ved ankomst forhold til bestilling, svak rengjøring, diskusjoner om hva som kan føres på rommet, bestilt bord for markering av dag, men ikke noe tilrettelagt, kvittere for mat før den er mottatt, og generelt svak kvalitet på maten. Her bør man vurdere å sende ledelsen på studietur til andre som holder høyt nivå da dette ikke treffer etter det vi oppfatter er ambisjoner om høy klasse på produktet.

Svar fra eier

20. juli 2021

Hei RosslandR, Takk for at du sender oss tilbakemeldinger etter deres opphold. Synd å lese at dere ikke er helt fornøyd etter besøket deres. Vi tar selvsagt med oss kommentarene videre til alle avdelinger - så vi kan rette opp på det du nevner. Om det skulle være noe mer - send meg gjerne en mail på: tine.rosland@farrisbad.no Ønsker deg fortsatt god sommer og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

FLOTT STED SOM HAR TAPT SEG

19. juli 2021, Haugesund, Norge, _yvindv2015

Bodde på hotellet også i år etter et fantastisk opphold i fjor. Fikk denne gangen også selskap av et vennepar. Fikk etter noe ventetid tildelt et rom som ikke var skikkelig rengjort. Sengene og badet…

Bodde på hotellet også i år etter et fantastisk opphold i fjor. Fikk denne gangen også selskap av et vennepar. Fikk etter noe ventetid tildelt et rom som ikke var skikkelig rengjort. Sengene og badet var bra, men gulv var ikke støvsuget/vasket og bord var ikke tørket og minibar tilgriset. Vi fant også glasskår på gulvet. Dette ble ordnet neste formiddag. Venneparet hadde en tilsvarende opplevelse; de fant matvarer m.m. som ikke var fjernet. Vi hadde også en lite hyggelig opplevelse da vi skulle slappe av med en kopp te i SPA-avdelingens hammocker tirsdag 6/7 ved 16 tiden da to unge damer som jobbet der hadde det svært hyggelig med høy tale og latter. De tok overhode ikke hensyn til gjestene som skulle slappe av. Dette er et flott anlegg, men dessverre ser det ut som flere av betjeningen ikke lenger skjønner at det er gjestenes ve og vel de er der for. En trist utvikling!

Svar fra eier

20. juli 2021

Hei, Takk for tilbakemelding etter deres opphold. At renhold og rom ikke har vært i topp stand ved ankomst, kan vi bare beklage for. Slik skal det ikke være. Vi vil også følge opp det du nevner av private samtaler personal i mellom. Håper dere utover dette hadde ett fint opphold - og at dere fikk slappet noe av. Ønsker dere en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.