Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad. Vi er et kontantfritt hotell.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
1291 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Når ikke gamle høyder...

10. juni 2019, , Jornarild

Vi har hatt ca et årlig besøk på Farris de siste årene, og synes det meste sakte men sikkert har blitt dårligere. Restauranten, som var et absolutt høydepunkt, er nå bare ok... Både frokost og lunsj h…

Vi har hatt ca et årlig besøk på Farris de siste årene, og synes det meste sakte men sikkert har blitt dårligere. Restauranten, som var et absolutt høydepunkt, er nå bare ok... Både frokost og lunsj har fått dårligere utvalg, varm mat er ikke varm, og ved et par tilfeller lurte vi på om det i det hele tatt var smart å spise fisken. Middag var stort sett bra, men ikke superb slik den var for noen år siden. Spaet har også tapt seg mye. Nye regler gjør at man ikke føler seg vel om man ønsker å ta badstue uten badetøy (slik at man ikke drar med seg svette, de fleste andre større saunakomplekser i Europa, inklusive the Well, har forbud mot badetøy i badstue...). Det er bygget en ny, flott sauna, men den er ikke åpen bortsett fra ved en sjelden aufguss, veldig synd. På den positive siden er rommene alltid rene og innbydende, personalet veldig imøtekommende, smilende og hjelpsomme, så det gjør at jeg ender på en treer. Opprinnelig var dere en soleklar femmer, så det er absolutt forbedringspotensiale.

Svar fra eier

11. juni 2019

Hei, Takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad. Utrolig leit å se at vi ikke har levert slik vi ønsker ved flere anledninger, samt at vi selvfølgelig ønsker å servere god mat i restauranten til alle måltider. Vi skal selvfølgelig gjøre det vi kan for å bli bedre, og jeg håper dere gir Farris Bad en ny sjanse. Igjen, takk for at du deler deres opplevelse av Farris Bad. Ønsker dere en god dag, og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Bra rom og veldig bra restaurant.

5. juni 2019, , remof385

Bortsett fra glass i baderomsdør som lyser opp som en lyskaster for partneren din ved et eventuelt nattlig besøk så var rom, senger etc. meget bra. Dimming eller nattlys på badet er det jo ingen hotel…

Bortsett fra glass i baderomsdør som lyser opp som en lyskaster for partneren din ved et eventuelt nattlig besøk så var rom, senger etc. meget bra. Dimming eller nattlys på badet er det jo ingen hoteller som har klart å komme på. Restauranten var enda bedre enn forventet og fisken var noe av det beste jeg har smakt noen gang. Det var en del cafèbord i restauranten som var så små at det er vanskelig å forstå hva man tenkte på når disse ble satt inn. En kaffe og en kake sikkert ok, men middag, nei. Styr unna disse. Prisnivået på rommene er i overkant høye i forhold til hva man får.

Svar fra eier

6. juni 2019

Hei, Takk for tilbakemelding etter deres opphold. Synd at vi ikke kom helt opp til topp score hele veien - men hyggelig å lese at dere er fornøyd med restauranten. Vi tar med oss dine kommentarer videre - slik at vi kan bli enda bedre til deres neste besøk. Håper vi ser dere snart igjen! Velkommen:-)

Les hele anmeldelsen
3

Lovebirds

27. mai 2019, Arendal, Norge, 386monae

Ble positive ved ankomst! Deilig spa og sprudlevin på rommet. Men da vi kom ned og skulle ha 3 retters på kvelden ble vi skuffet. Vi fikk beskjed at vi kunne velge av hele menyen. Vi valgte ytrefilet.…

Ble positive ved ankomst! Deilig spa og sprudlevin på rommet. Men da vi kom ned og skulle ha 3 retters på kvelden ble vi skuffet. Vi fikk beskjed at vi kunne velge av hele menyen. Vi valgte ytrefilet. Tilbehør var ca 1/2 rød løk, bittelitt saus og potet. Kjøttet var veldig godt. Men savnet noen farger på tallerken. Frokosten derimot var utrolig bra, nydelig leverpostei 👍 En liten ting til er parkering. Den kunne vel vært inkludert i prisen.

Svar fra eier

31. mai 2019

Hei, Takk for din tilbakemelding etter oppholdet deres. Hyggelige kommentarer :-). Jeg skal ta med meg dine kommentarer rundt middagen videre til restauranten. Små endringer som kan gjøre opplevelsen bedre for dere. Håper dere otpver dette hadde ett hyggelig opphold - og at vi ser dere igjen!

Les hele anmeldelsen
3

Restaurant - svakeste side på hotell

13. mai 2019, , Roberta L

Vi var veldig fornøyd med lokasjon og spa zone. Maten var ikke så god og det gjelder middag og frokost. Frokosten var bestilt på rommet. Det var deilig å få beskjed at den kommer straks, men det tok…

Vi var veldig fornøyd med lokasjon og spa zone. Maten var ikke så god og det gjelder middag og frokost. Frokosten var bestilt på rommet. Det var deilig å få beskjed at den kommer straks, men det tok mer en halv time og maten var kaldt...Vi gledet oss til middag på grunn at det var vår bryllupsdag. Dessverre ikke alt gikk som forventet. Servitør kunne ikke menyen, glemte gaffel når hovedrett var servert, suppe var luk varm. Og du hadde den følelsen hele tiden at ansatte ønsket å blir ferdig med deg asap på grunn at ny runde av gjester kommer inn. Kanskje det må nevnes at ikke alle pærene fungerte på badet og at ansatte som rydder opp følte ikke med hvem har sjekket inn. Konsekvensene var at plutselig vi var mer en 2 på rommet ....

Svar fra eier

14. mai 2019

Hei Roberta, Takk for konstruktive og ærlige tilbakemeldinger. Du skal vite at vi tar alle tilbakemeldinger svært seriøst - og følger opp med avdelingene det gjelder. De ansvarlige for restaurant og kjøkken er informert - så dette skal vi ta tak i. Håper vi ser deg som gjest ved en annen anledning:-). Ønsker deg en god uke!

Les hele anmeldelsen
4

Restaurantbesøk

13. april 2019, Horten kommune, Norge, lovomorten

Flott beliggenhet, service og mat, betjeningen var hyggelig og alt stemte, anbefales på det varmeste. Vi kommer gjerne igjen og ble faktisk anbefalt hva vi burde prøve av mat neste gang, basert på det…

Flott beliggenhet, service og mat, betjeningen var hyggelig og alt stemte, anbefales på det varmeste. Vi kommer gjerne igjen og ble faktisk anbefalt hva vi burde prøve av mat neste gang, basert på det vi bestilte denne gangen.

Svar fra eier

24. april 2019

Hei lovomorten, Takk for en god tilbakemelding - det setter vi stor pris på. Utrolig hyggelig å lese :-). Håper vi ser deg som gjest flere ganger i fremtiden! Velkommen:-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.369.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.