Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 rom, 13 etasjer og 10 XXL-rom er dette det nye flaggskiphotellet til Comfort Hotel. Du kommer enkelt og raskt frem til flyet ditt. Det beste stedet å starte reisen din på. Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

En ordentlig god frokost skal både smake godt og inneholde gode råvarer. Vi tilbyr en herlig frokostopplevelse for å gi deg en bra start på dagen. Skal du rekke et tidlig fly? Den tidlige frokosten består av de kalle delene fra frokost buffeten (brød, pålegg, yoghurt, müsli og frukt) og selvsagt juice og nybrygget kaffe.

Åpningstider, frokostbuffet

Mandag - fredag: 05.30 - 09.30

Lørdag & søndag: 05.30 - 10.00

Tidlig frokost

Mandag - søndag fra 03.00

Parkering

Kommer du hit med bil? Ikke noe problem! Vi tilbyr en oppvarmet garasje der du kan parkere din bil i kjelleren på hotellet. Her er det også ladestasjoner for elbiler. Det er kun mulig å reservere parkering for minimum 7 dager, men det finnes også noen parkeringsplasser reservert for drop-in.

Priser:

24 timer: fra 275 SEK
1 uke: 850 SEK
2 uker: 1500 SEK

Send en mail til comfort.arlanda@choice.se for å booke parkering for minumum 7 dager. Dersom du ikke har booket parkering på forhånd er muligheten for å parkere bilen i garasjen avhengig av tilgjengelighet.

Barception

På entréplan finner du vår Barception, som serverer kaffe, drikke, øl og vin, snacks og enkel mat med et tydelig fokus på økologiske og sunne råvarer. Her kan du fylle på med etterlengtet energi, eller bare chille med en øl i loungen vår.

Lurer du på hva Barception står for? Det er enkelt: Bar + Reception = Barception

Gym

Sugen på å bevege deg før eller etter en lang flytur? Besøk The Comfort Gym! Her finner du alt fra avanserte treningsmaskiner til enklere treningsredskaper. Vi vil sikre oss at treningssalen passer for alle våre gjester – uansett hvilket nivå de vil legge treningen sin på.

Åpent døgnet rundt, alle dager!

Self service station

Hos oss skal det være enkelt å sjekke inn og ut. Slipp lange køer: i våre automater kan du selv sjekke inn, betale og sjekke ut på egenhånd.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Laundromat

Å reise kan gjøre klærne dine skitne, men Comfort Hotel Arlanda Airport har løsningen. Vi kommer ikke til å vaske for deg, men vi gjør det veldig enkelt for deg å vaske klærne selv. Bruk vår vaskemaskinservice, åpen døgnet rundt. Kjøp pollett i Barception.

Og ja, du kan stryke alle klærne etterpå, strykerom finnes i hver etasje.

Wifi

Hos oss surfer du helt fritt, på hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.