Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 rom, 13 etasjer og 10 XXL-rom, blir dette det nye flaggskiphotellet til Comfort Hotel. Du kommer superenkelt frem til flyet ditt på kortest mulig tid. Det beste stedet å starte reisen din på. Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Arlanda Airport kommer til å endre synet ditt på flyplasshoteller – og bevise at budsjettalternativer ikke nødvendigvis er kjedelig! Comfort Hotel Arlanda Airport møter den moderne reisende, uansett om du er ute på ditt livs reise, skal besøke en kompis, eller på et viktig møte.

50 meter fra flyplassen

Easy access til Arlanda flyplass. Fra hotellet er det bare 40 meter å gå til Terminal 4 og 5. Følg skiltingen mot SkyCity, og deretter mot hotell. Hotellet ligger rett over gaten til inngangen til SkyCity.

Pizza & Bowls

Kjøkkenet er åpent syv dager i uken fra 17:00 - 22:00. Her serveres herlige, italienske pizzaer og freshe poké bowls og salater. Vi serverer også lunsj på hverdager.

Barception

En kombinasjon av bar og resepsjon der du kan sjekke inn og ut, kjøpe noe å spise, eller ta deg en drink. Du finner alltid fersk og hjemmelaget mat i vår Comfort Deli, som for eksempel salater, sandwicher, frukt og snacks. Nøyaktig hva som tilbys varierer fra dag til dag, og baseres på årstidens råvarer. Barception og Comfort Deli finner du på ved lobbyen. Velkommen!

Anorak bar i 12. etasje

Nyt en god drink – og en spektakulær utsikt. Samtidig. Her kan du titte på fly som tar av og lander så lenge du vil, og blir du sulten er det bare å bestille noe godt å spise.

Easy to enjoy

På Comfort Hotel Arlanda Airport er livet enkelt. Nyt en sunn og god frokost om morgenen. Tren døgnet rundt. På hotellet har du til og med mulighet til å vaske tøy døgnet rundt, sånn at du alltid har rent tøy i kofferten, enten før eller etter en reise. Strykerom finnes i alle etasjer, så skjorten din er klar for arbeidsdagen eller reisen. Er dere mange i familien eller en stor vennegjeng, har vi 10 XXL-rom med plass til 8 personer.

Parkering

Parker bilen i hotellets varmegarasje! Her finnes det også tilgjengelige ladeplasser. Kontakt Barception for priser på kort-/ langtidsparkering og booking.

Raske og effektive møter!

Behov for et møterom i en time? For en hel dag, eller kanskje flere dager i strekk? Vi fikser det. Det er bare å begynne å brainstorme, lande en avtale, eller jobbe i ro og mak. Når sulten slår til er vi der for deg – uansett hva du vil booste energinivået ditt med.

Cash free

Comfort Hotel Arlanda Airport gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

  • Tornvägen 19A 19060 Stockholm, Arlanda , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Arlanda flyplass

50 meters gangvei under tak

Sentrale Stockholm

Arlanda Express tar deg til og fra Stockholm sentrum på 20 minutter
50 meter til Flygbussen, 45 min til Stockholm sentrum
50 meter til nærmeste busstasjon, ca. 1 time til Stockholm sentrum med lokaltransport
Bil ca. 40 minutter, 42 km

Taxi

Vi anbefaler Cabonline,
tel: +46 87 44 95 60

Om Comfort Arlanda Airport

Antall hotellrom

503 hotellrom

Konferanse- og møtekapasitet

4 konferanserom med kapasitet på ca. 80 personer

Om Comfort Hotel©

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.