Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi byr på en stor frokostbuffe med mange økologiske og sunne alternativer. En skikkelig hotellfrokost med andre ord. Kom til Comfort Malmö og nyt frokost selv om du ikke bor på hotellet. For bare SEK 125 kan du spise så mye du vil. Barn spiser for halve prisen.

Frokosten serveres

Mandag - fredag: 06.30 – 09.30
Lørdag, søndag og helligdager: 07.30 – 11.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Treningsrom

Uansett om du er en morgenfugl eller nattugle, ikke glem å pakke med deg treningsklær og test ut vårt nyrenoverte treningsrom som er åpent 24/7.

Åpningstider:

24/7 hver dag

Lobbyshop

Barception er en kombinasjon av resepsjon, bar og deli. Det perfekte stedet for å sjekke inn og teste ut vårt seneste sesonginspirerte utvalg av mat. Ta en drink, møt nye eller gamle venner og ta en matbit før du går ut og utforsker Malmös puls.

Parkering

Comfort Hotel Malmö tilbyr parkering på baksiden av hotellet. Det er enkelt å komme seg til oss med bil. Ta mot Malmø C og like etter det så ser du hotellet og parkeringsplassen. Betales direkte på automat ved parkering.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi på hele hotellet. Du kan lett koble deg til Telia wifi - på rommet, i lobbyen eller restauranten. Bare oppgi navn og e-mail, så er det bare å surfe på!

Lazy Sunday

Vi liker Lazy Sundays! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Kontakt alltid resepsjonen sånn at vi kan se om vi ha kapasitet, da vi ikke alltid kan garantere at det finnes ledige rom. Og du, det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, om vi har rom, da mot en avgift.Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Malmö er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Konferansesenter
 • Restaurant
 • Hotellsafe
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Badekar på utvalgte rom
 • Møterom
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.