Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi byr på en stor frokostbuffe med mange økologiske og sunne alternativer. En skikkelig hotellfrokost med andre ord. Kom til Comfort Malmö og nyt frokost selv om du ikke bor på hotellet. For bare SEK 125 kan du spise så mye du vil. Barn spiser for halve prisen. Frokosten dekkes på i restaurant Plectrum som ligger ved hotellets entre.

Frokosten serveres

Mandager - fredager: 06.30 – 10.00
Lørdager og helger: 07.00 – 10.30
Søndager: 07.00 – 12.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Gym

Velkommen til vår festsal-gone-treningsrom. Dette er kanskje et av de lekreste treningsrommene du noensinne har sett. Foruten maskiner og frie vekter har treningsrommet også boksering hvor du kan ta en runde eller to om du vil. Det er bare å hoppe i ringen og så løs. Vil du heller ut å springe noen runder tipser vi deg gjerne om bra løperunder.

Åpningstider:

06.30 - 22.30 alle dager.
Crosstrainerene settes på kl 07.30 men før det kan du bruke alle andre maskiner som ikke lager så mye støy.

Lobbyshop

Lobbyshoppn er åpent døgnet rundt slik at du alltid kan kjøpe lettere måltider, noe å drikke, snacks m.m

Parkering

Comfort Hotel Malmö tilbyr parkering på baksiden av hotellet. Det er enkelt å komme seg til oss med bil. Ta mot Malmø C og like etter det så ser du hotellet og parkeringsplassen. Nordic Choice Club medlemmer betaler SEK 130 for 24 per døgn og ikke medlemmer betaler SEK 160 per døgn Du trenger ikke booke parkeringsplass på forhånd.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi på hele hotellet. Du kan lett koble deg til Telia wifi - på rommet, i lobbyen eller restauranten. Bare oppgi navn og e-mail, så er det bare å surfe på!

Lazy Sunday

Vi liker Lazy Sundays! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Kontakt alltid resepsjonen sånn at vi kan se om vi ha kapasitet, da vi ikke alltid kan garantere at det finnes ledige rom. Og du, det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, om vi har rom, da mot en avgift.Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Malmö er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Konferansesenter
 • Restaurant
 • Hotellsafe
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Badekar på utvalgte rom
 • Møterom
 • Bar

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.562.364.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.