Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Malmö – et urbant hotell med 293 rom. Hotellet ligger midt i Malmøs pulserende sentrum og bare 128 skritt fra Malmø C.

Best beliggenhet i Malmø

I en skjønn miks av 1800-talls mathaller med svimlende takhøyde og en moderne innredning med rockefølse er Comfort Hotel Malmö det naturlige valget for din helgetur eller jobbreise i Malmø. Malmø sitt yrende byliv finner du like rundt hjørnet og på bare 10 minutter kommer du deg til Lund. Köpenhamn och Kastrup flyplass ligger ca 20 minutter unna.

Er du nyskjerrig på hvordan det ser ut hos oss, klikk her for å ta en virituell rundtur før du kommer på besøk! 

Oppdag byen

Hippe Comfort Hotel Malmö ligger i gangavstand til byens shoppinggater, restauranter, barer og nattklubber. Sjarmerende Lilla Torg og vakre, grønne slottsparken ligger bare et steinkast unna. I den hyggelige bydelen Västra hamnen finner du Turning Torso og Malmøs egne strand Ribban bare en liten gåtur unna. Den beste måten å oppleve Malmö på, er på sykkelsetet. Det finnes mange sykler i sentrum som kan leies - raskt, enkelt og billig. Spør oss i baresepsjonen om hjelp, så guider vi dere. Vi tipser gjerne gjestene våre om Malmös skjulte perler.

Self check-in

Har du dårlig tid? Null stress! Vi har en stasjon der du smidig kan sjekke deg selv inn eller ut, og vårt Barception-crew er i nærheten, klare for å ønske deg velkommen og hjelpe deg.

Comfort Vibes

Elsker du, som oss å henge sammen med gode venner, med noe godt å drikke/spise til skikkelig god musikk? DJ Cleva snurrer skiver på fredager, det serveres god drikke, Tarte Flambèe og en virkelig god stemning. Det høres vel ut som en skikkelig god start på helgen?

Rengjøring av rom

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Skånes kanskje mest delikate treningsrom

Uansett om du er morgenfugl eller nattugle, ikke glem å pakke med deg treningsklær og test ut vårt nyrenoverte treningsrom som er åpent 24/7.

Vi fikser din konferanse eller ditt event

Book våre møterom eller ha din neste store konferanse i vår restaurant. Les mer om konferanse og event på Comfort Malmö her.

Enkelt å parkere

Kommer du med bil? Dropp dyre og kronglete garasjer og bruk parkeringsplassen ved hotellet isteden. Les mer om parkeringsmulighetene her.

For deg som vil ha oversikt

Du kan lese mer om Malmø her, og du kan sjekke vår eventkalender for å se hva som skjer i Malmø akkurat nå. Vil du vite mer om vårt hotell? Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om Comfort Hotel Malmö.

Cash free

Comfort Hotel Malmö gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Carlsgatan 10 C 21120 Malmö , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss/tog

Malmö C

Fra Malmö Airport Sturup

Flybussen mot Malmö C

Fra Kastrup flyplass (København)

Öresundstog til Malmö C eller flybuss til Malmö

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, telefon +46 40 700 00

Om Comfort Hotel Malmö

Antall hotellrom/senger

293 rom/ 525 senger

Avstand flyplass

Malmö Airport Sturup: 31 km, ca 30 minutter
Kastrup flyplass: 28 km, ca 25 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og pendlertogstasjon Malmö Centralstation: 150 meter Fra Malmö C går flybusser til Sturup och tog till Kastrup.

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.