Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Sverige

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Sverige

Velkommen til Hotell Mårtenson! Hotellet med førsteklasses service som nylig er renovert. Takbar, bistro, treningsrom, konferanserom, co-working-område, kafé og blomsterbutikk er bare en del av alt hotellet har å tilby.

Hotell Mårtenson 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Coworking

Hos oss kan du leie kontorlokaler. Vår Coworking består av fem kontorer på 5,5 - 8,5 kvadratmeter og et felles loungeområde. Loungeområdet består av arbeidsstasjoner med skjerm og tastatur, åpne området med lenestoler og sofaer, langbord med innebygde stikkontakter og en tribune hvor du kan sitte å jobbe med laptopen på en behagelig måte. Loungeområdet er et stort åpent kontor hvor du som leier plass, med eller uten kontor, kan bevege deg fritt i hele loungeområdet.

Du kan ha et medlemskap hvor du betaler for plassen din enten månedlig eller daglig. Som medlem har du tilgang til nytraktet kaffe, te, juice og frukt hele dagen og fra vår kafé kan du bestille lunsj, salater, smørbrød og mye annet godt for å booste dagen. Gratis adgang til treningssenteret er inkludert i medlemskapet og alle ukedager er det frokostbuffet med alt du kan ønske deg, og litt til.

Medlemskap Coworking

Åpningstider

Mandag - søndag: 06:00 - 19:00

Privat kontor

Størrelse: 5,5 / 8,5m2
Pris: 500 SEK/kvm

Månedskort

Pris: 1500 SEK/per mnd

Dagskort

Pris: 350 SEK/per dag

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.