Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bergmästaren Falun ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Bergmästaren

Falun,  Sverige

Clarion Collection Hotel Bergmästaren ligger omgitt av Faluns vakre og verneverdige natur. Hotellet i sentrum av Falun er verdt et besøk uansett årstid. Evening Meal og Afternoon sweets inngår alltid for gjester.

Clarion Collection® Hotel Bergmästaren 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
 • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Is there a better way to start your day? Nyt en herlig frokost med mange økologiske produkter. Egg, frukt og grønt, appelsinjuice, frokostblandinger, brødmat og masse godt pålegg – velg og vrak blant dine favoritter.

Om sommeren serveres frokosten:

Hver dag: kl. 07.00 - 10.00

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.Vi gjør oppmerksomme på at hva som blir servert kan variere fra sesong og tilgjengelig utvalg.

 • Hver dag kan du spise deilig bakverk til kaffen hos Clarion Collection

Afternoon Sweets

Sweet tooth? Hos oss får du mer enn kaffe og te. Hver dag mellom kl. 15 og 17 kan du nyte deilig bakverk. Enjoy!

Afternoon Sweets serveres:

Alle dager: 15.00 - 17.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.Vi gjør oppmerksomme på at hva som blir servert kan variere fra sesong og tilgjengelig utvalg.

 • Hver kveld serveres det gratis Evening Meal hos Clarion Collection

Evening Meal

Om du har lyst på noe å spise finner du alltid noe hos oss! Hver kveld serverer vi suppe, salat, og varmrett. It`s on us! Vi gjør oppmerksomme på at hva som blir servert kan variere fra sesong og tilgjengelig utvalg.

Evening Meal serveres:

Alle dager: 18.00 - 21.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

 • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Også bilen er velkommen hos oss. Det er noen parkeringsplasser tilknyttet hotellet mot en avgift på 85 SEK per døgn. Vi har kun et begrenset antall plasser og det er første man til mølla. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Møterom

Need some inspiration? Rom for utfordringer, samarbeid og løsninger finner du hos oss. Bestill ett av våre konferanserom i dag og la idéene strømme på! Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med kapasitet på opp til 50 personer. Vi er behjelpelige med sosiale aktiviteter i forbindelse med din konferanse. Falun har mange attraksjoner som Falu Gruva som står på UNESCOs liste over verdensarven, Carl Larssons hjem Sunborn. Vi er også behjelpelige med bordreservering på byen restauranter.

 • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

Tren når som helst på døgnet om du vil. Vi har blant annet frie vekter, tredemøller og yogamatter. Om du heller vil ut på løpetur har vi tips til deg i resepsjonen – bare spør.

Åpningstider

Alle dager: 06.00 - 22.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider under sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Relax

Relax hos oss betyr egentid. Eller tid sammen – du velger. Kom innom vår relaxavdeling (med boblebad og bastu) for hvilepuls og ny energi.

Åpningstider:

06.00 - 22.00

 • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Hos oss er det wifi på hele huset – i alle rom, på alle toaletter og i alle garderober. Sett deg hvor du vil og surf så lenge du orker – it`s free! Få påloggingsinformasjon i resepsjonen, eller logg på med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer.

 • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Our furry friends

Hos oss er kjæledyr mer enn velkomne. Pristillegget for kjæledyr er 250 SEK per opphold. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom. Førerhunder bor kostnadsfritt mot oppvisning av legitimasjon utstedt av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

Andre tjenester

 • Ettermiddagste
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Vekketjeneste
 • Gratis kaffe
 • Kjæledyr tillatt
 • 100 % røykfritt hotell

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.