Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Falun

Velkommen til Dalarna og verdensarvet Falun. Falun har et rikt kulturliv, sjarmerende bygninger og interessante besøksmål. Dessuten har bykjernen verdensarv-beskyttet natur og kvalitetsovernatting.

Hotellperle med nærhet til shopping

UNESCO verdensarven Falun er mer enn den kjente gruven, Falu Gruva. Falun by med sin historisk rødmalte bydel og og landlige omgivelser er både vakker og interessant. Clarion Collection Hotel Bergmästaren ligger sentralt, men også rolig til på Bergsskolegränd 7. Rundt hjørnet fra hotellet har du byens tilbud av restauranter, shopping, underholdning og uteliv. Dessuten er du omgitt av verdensarvbeskyttet natur og en avslapppet atmosfære. På den ene siden ligger kjente Falu kobbergruve som i mange århundre var et av Sveriges fremste næringsvirksomheter. Falu sentrum består av koselige gågater med butikker, kafeer og aktiviteter. Fra hotellet er det ca. 30 minutter med bil til Dala Airport og 5 minutters gange til Falun Centralstation.

Golf og ski

For deg som liker å stå på ski er Falun et utmerket sted å besøke. Her finnes både utforkjøring og langrensspor i nærheten og det er bare en knapp halvtime med bil til bakkene Bjursås Skicenter og Romme Alpin. I byen finnes det også en levende golfkultur med to baner nære - Falun-Borlänge Golfklubb i Aspeboda og Dalsjö Golfklubb på bei mot Borlänge.

Kultur, natur og aktiviteter

Faluns attraksjoner ligger nærme sentrum, blant annet ligger Falu gruva og den kjente svenske kunstneren Carl Larssons hjem Sundborn innen kort avstand, og er populære besøksmål. På sjøen Runn, som ligger mellom Falun og Borlänge, kan du om sommeren seile, fiske og padle kajakk. Om vinteren blir sjøen til is, perfekt til å stå på skøyter på. Falun har også et rikt kulturliv med institusjoner som Dalarnas museum og Dalateatern. Dessuten finnes det frie grupper og aktører som Magasinet, Nisserska teatern og festivaler som Folkmusiknatta. Rett utenfor bykjernen ligger riksskistadionen Lugnet der verdensmesterskapet i nordisk skisport flere ganger har blitt avholdt.

Konfanse, møter og lokaler i Falun

Vil du vite mer om våre konferanse- og møteslokaler i Falun? Du finner vårt utvalg her.

Nærliggende destinasjoner

Borlänge
Tällberg

Les mindre
2 hotell i Falun

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.