Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna er et av Eskilstunas heftigste hotell. Hotellet ligger 7-8 min gange fra Jernbanestasjonen og fra de fleste rommene har du utsikt over elven som renner gjennom byen. Superbeliggenhet med andre ord. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi byr på en sunn frokostbuffet med mange økologiske alternativ, en skikkelig hotellfrokost med andre ord.

Frokosten serveres

Hverdager: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger, kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bar

Velkommen til Comfort Hotel Eskilstunas bar. Her serverer vi gode drinker hver dag frem til kl 01.00. Baren ligger rett ved resepsjonsdisken.

Åpningstider

Alle dager: 11.00 - 01.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger, kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

 

Konferanse

Comfort Hotel Eskilstuna byr på moderne konferansefasiliteter med kapasitet på inntil 50 personer. Alle konferanselokalene er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en kreativ og effektiv konferanse. Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av store konferanse, styremøter eller jobbintervju.

Treningsrom

På Comfort Hotel Eskilstuna har du muligheten til å holde deg i form selv om du er langt hjemmefra. Hotellets treningsrom byr på en kul atmosfære med livlige farger, gode treningsmaskiner, stor flatskjerm og musikk på høytalerne. Hold deg i form med daglige treningsøkter i vårt treningsrom. Her kan du trene både utholdenhet og styrke mens du ser nyheter på flatskjermer.

Parkering

Hos oss er det enkelt å parkere. Parker på en av våre tolv plasser utenfor hotellet for 140 SEK/døgn. Resepsjonen selger også billetter til parkeringshuset som ligger rundt hjørnet for 140 SEK/døgn.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du bra-og-ha-produkter som shampo og balsam, gode salater, ferske sandwicher, ferdige matpakker, smoothies, drikke, snop og snacks til bra priser. Vi holder selvsagt åpent døgnet rundt, så du kan alltid få noe sunt (eller usunt) å spise.

Lazy Sunday

Vi digger slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til 18.00 på søndager, uten ekstra kostnad. Men ikke glem å si fra på forhånd.

Og du, det går som oftest bra å sjekke inn litt tidligere eller sjekke ut senere andre dager altså, men da mot en liten avgift.

Gratis Wifi

Alle våre gjester har tilgang til trådløst internett over hele hotellet. Be om en kode i resepsjonen eller bruk ditt Nordic Choice Club medlemsnummer for å logge inn i vårt trådløse nettverk.

Andre tjenester

  • Kjæledyr tillatt

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.