Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell er et rendyrket møte- og konferanseanlegg, med vakker beliggenhet ved Mälarens strand i Bålsta. Fra Stockholm, Uppsala og Arlanda flyplass tar det deg mindre enn en time å nå oss. Vi har 388 sengeplasser og 22 konferanselokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokostbuffeten inneholder alt du kan ønske deg å starte dagen med. Vi satser på kvalitet, høy standard, økologisk- og lokalprodusert mat med bland annet økologiske egg og kaffe samt palmeolje standardfrokost.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 07.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider gjennom sommerperioden og ved spesielle helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

 • Trening hos Quality Hotel

Treningsrom

Vårt treningsrom ligger i en egen bygning, og er gratis å bruke for våre gjester. Ute finnes også joggeløyper og turstier, samt flere andre kostnadsfrie utendørsaktiviteter. Kontakt oss gjerne for forslag.

Åpningstider

Alle dager: 07.00 - 22.00

Parkering

Vi har 290 kostnadsfrie parkeringsplasser. Det finnes også et begrenset antall ladestasjoner for elbil, disse kan ikke bookes på forhånd.

Svømmebasseng & relax

Relaxavdeling med basseng og badstue. I første etasje finner du et stort varmt basseng med integrert massasjebad. I tillegg er det også garderobe med dusj samt dame- og herre badstue. Behagelige sofaer, en åpen peis og vakker lyssetting med varierende farge, etter ønske. Som setter stemningen og legger grunnlaget for en avslappende atmosfære med venner og bekjente.

Åpningstider

Alle dager: 07.00 - 09.00 og fra 17.00.

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Aronsborg er husdyr velkomne.

Pris

Prisen for din venn er 500 SEK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Vaskeservice

Reiser du med lett bagasje eller er på en multi-bytur? Ingen problemer - vi hjelper gjerne med klesvasken mot et tillegg i prisen, ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Express Check Out

Lei av å vente i kø når du sjekker ut fra hotellet? Da vil du elske Express Check Out! Hvis du registrerer deg for Express Check Out ved ankomst, kan du enkelt legge nøkkelen i vår Express Check Out boks når det er tid for å forlate hotellet.

Wifi

Alle hotellrom og hotellets offentlige områder har gratis trådløst internett. Hent innloggingskode i resepsjonen, eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklere blir det ikke.

Andre tjenester

 • Ettermiddagste
 • Bankettsal
 • Heis
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
 • Bussparkering
 • Badstue
 • Konferansesenter
 • Kopimaskin
 • Innendørs svømmebasseng

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.