Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim Tiller ,  Norge

  • aerial view of Quality Hotel Panorama

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama er et moderne konferansehotell 7 km sør for sentrum. Med fleksibel konferanseavdeling og shoppingsentret City Syd som nærmeste nabo er du sikret en effektiv konferanse eller en spennende weekend. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Panorama er et fullservice hotell med en varm og innbydende atmosfære. Vi er opptatt av at både voksne og barn skal få uforglemmelige hotellopplevelser. Sjekk inn på våre nyoppussede rom og nyt det Panorama og Trondheim har å by på.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved hovedfartsåren inn til Trondheim, kun 7 km sør for sentrum. Vi har gratis parkering og gode bussforbindelser til flere destinasjoner i Trøndelag, men du behøver ikke dra langt for de gode opplevelsene. Da Panorama ble bygget på 80-tallet stod hotellet nesten alene på Tiller, men nå er vi er omringet av spennende aktivitetsmuligheter for store og små, med både gode shopping- og turmuligheter.

Effektive kurs og konferanser

Vi har ni fleksible konferanse- og møterom i forskjellige størrelser, og har plass til opptil 270 personer i vårt største konferanserom. Vår imøtekommende stab er behjelpelig med tilrettelegging av forskjellige arrangementer og møter, og sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår. Da kan du være sikker på at ditt arrangement i trygge hender, og heller fokusere på det faglige innholdet. Les mer om våre konferansemuligheter her.

Cash free

Quality Hotel Panorama gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Energipåfyll

Vi vet at konferanser kan være krevende og tar hensyn til dette med egen pausemeny bestående av variert og enkel mat, kaffe, te, frukt, kaker, popcorn og softis. Men du behøver ikke begrense konferansen til våre fire vegger, og i Trondheim er muligheten er mange for en sosial ramme rundt arrangementet; Hva med vinsmaking, en runde golf eller et besøk i Granåsen Skianlegg? Vi er behjelpelig med å finne en egnet aktivitet som passer dere.

Opplev Trondheim

Ønsker du å se mer av byen når du er i Trondheim? Les mer her.

Barnas Hotell

I sommer har barna egen innsjekk på Panorama, og alle som vil kan prøve seg i vår rebusløype rundt hotellet. Kanskje dere får tips til noen opplevelser i Trondheim på veien også.

Kontakt

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. Gå fem minutter til busstopp "Olav Tryggvasons gate 1" og ta buss 1 til Tillerterminalen.

Buss

Metrobuss 1 går gjennom Trondheim sentrum ca hvert 10. minutt, hvor du går av på Tillerterminalen som ligger rett ved hotellet.

Fra Trondheim flyplass, Værnes

Flybuss til Nidarosdomen. Bytt der til metrobuss 1, som går ca hvert 10. minutt, opp til Tillerterminalen som ligger rett ved hotellet.  Alternativt ta flybuss til Lerkendal og bytt til taxi.

Taxi

Vi anbefaler Norgestaxi på telefon +47 08000 eller Trøndertaxi på telefon +47 07373.

Om Quality Hotel Panorama, Trondheim

Antall hotellrom

127 stk - 240 senger

Antall konferanselokaler

9 stk - den største salen, Panorama, har plass til 270 deltagere

Avstand Værnes Lufthavn

37,6 km - ca 35 minutter

Avstand Trondheim sentralstasjon 

11,2 km - 14 min

Avstand lokaltrafikk

Umiddelbar

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.