Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Clarion Hotel The Edge ønsker velkommen til Tromsøs største kongress- og konferansehotell, som med Kitchen & Table, Living Room og Skybar er et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel The Edge ligger helt nede i vannkanten med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Clarion Hotel The Edge er Tromsøs største konferansehotell, og har en lang merittliste som konsertarena og plassen for å feire de store private begivenhetene i livet. Med Skybar, Kitchen & Table Tromsø og Living Room er hotellet et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Ved inngangen til The Capital of the Arctic

Clarion Hotel The Edge ligger som en bauta nede ved havnen i sentrum av Tromsø, rett ved inngangen til ”The Capital of the Arctic”. Det var her mange historiske, polare eventyr startet før i tiden, og det er her dine eventyr kan starte nå. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv, restauranter, kaféer, lokale butikker og den særegne nordnorske naturen. Les mer om Tromsø her.

Konferanse i Nord-Norge

Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer. 

Hva skjer på Clarion Hotel The Edge?

Hva skjer på hotellet? Lurer du på hva som skjer på hotellet når du er her? Ta en titt på kalenderen vår til høyre.

Skybar

Clarion Hotel The Edge er en levende møteplass i Tromsø. I 11. etasje ligger vår stolthet; Tromsø sin eneste skybar! Lokalet kan også brukes til ulike events. Her er du/dere velkommen til å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak - ofte i midnattsol eller nordlys! Skybaren er åpen for alle over 20 år hele sommeren, fra tirsdag til og med lørdag hver uke.

Kitchen & Table Tromsø

Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, bosatt i New York, har i samarbeid med Clarion skapt et helt nytt matkonsept med fokus på fun dining, hvor gode råvarer og møter mellom mennesker står i fokus. Her møter inspirasjon og krydder fra Manhattan, arktiske råvarer og Nord Norske tradisjoner.

Treningsmuligheter

Som gjest på Clarion Hotel The Edge får du trene gratis 24/7 på SKY Fitness Tromsø, som ligger 30 sekunder unna hotellet. SKY Fitness Tromsø har fasiliteter med topp moderne treningsutstyr og vinduer med en deilig utsikt mot havet.

Kontakt

  • Kaigata 6 9008 Tromsø , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi eller Dintaxi.
Tromsø Taxi: +47 776 03000
Dintaxi: +47 02045

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes

Flybuss til Prostneset, eller
Buss nr 42 til Nerstranda

Om Clarion Hotel The Edge

Antall hotellrom

290 stk - 580 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplass

Tromsø Lufthavn: 6,3 km, ca 9 min

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.