Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
 • Periode for opphold:

  7. okt 2019 - 13. okt 2019

  Min. 1 natt

 • Bookingperiode:

  22. sep 2019 - 12. okt 2019

 • Begrensninger:

  Min. 1 voksen

Sommeren er forbi, luften har blitt kaldere og trærne har begynt å skifte farge - det er tid for høstferie!

Det er mye du kan gjøre i Sogn i høstferien, enten du reiser alene, som par, sammen med venner eller barn.

Sognefjorden byr på store nasjonale attraksjoner. Den lengste fjorden, Sognefjorden, ligger midt i Fjord Norge og strekker seg helt inn til foten av nasjonalparkene Jotunheimen og Jostedalsbreen. I dette området er naturen både dramatisk og gjestmildt, og innbyr til spennende og forfriskende aktiviteter for hele familien.

Sognefjorden står i sentrum for eventyrlige opplevelser der du kommer tett på naturen, for eksempel i kajakk eller RIB båt. Du kan prøve stisykling nær fjorden eller oppleve høstfargene i de fantastiske turområdene som det finnes uendelig mange av. Høsten er den beste tiden for fjellturer i området. Cruise på UNESCO Nærøyfjorden om høsten gir opplevelse av fjordlyset og en enestående ramme av stupbratte fjell, ville fossefall og levende kulturlandskap. Sognefjordlandskapet byr også på mange attraksjoner, stavkirker og historiske plasser.

Lustrabadet er et av Norges flotteste badeanlegg som ligger i Gaupne - Luster, en kjøretur på ca 20 min unna hotellet. Badelandet har 2 ulike barnebasseng, sklier, 25 meter basseng, vælvereavdeling med grotte, varmebasseng, badstuer og utekulper. Her kan du nyte fontene, luftbobler, massasje - og motstrømsdyser med fantastisk utsikt til fjell og fossefall.

I Kaupanger, en kort kjøretur på ca. 10 min finnes det lekeland for barna, med en hall på 1550m2 har barna en fantastisk innendørs lekeplass i Sogndal. Lekelandet består av et stort klatrestativ med rutsjebaner, tuneller og labyrinter. I tillegg er det 3 hoppeslott, ballbinge, lekebiler og klatrevegg.

På Fosshaugane Campus like ved hotellet finner du klatrevegg og buldrevegg, som er gøy for både liten og stor.

På hotellet har vi 3 restauranter med noe for enhver smak og vår egen Q- zone hvor dere kan spille biljard, shuffeboard eller låne med dere vår Fuelbox for en god samtale rundt middagen eller frokosten.

Hjertelig velkommen til høstferie i vakre Sogn.

Inkludert

 • Stor frokostbuffet
Vilkår og betingelser

Kan ikke kombineres med andre tilbud

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.