Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

  • Street art Crossfit Christiania ved Comfort Hotel Børsparken

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, 3 minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Hotellet ble renovert i 2021, og et Crossfitsenter fyller hele underetasjen. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Børsparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Start dagen med en god og sunn frokost hos oss. Vi byr på masse godt og en mengde av økologiske produkter. Her finner du også havregrynsgrøt, nykokte egg, eggerøre, bacon, ferskt pålegg, oppskåret frukt og flere grønne alternativ.

Frokosten serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Barception

I vår kombinerte bar og resepsjon, Barception, kan du kjøpe deg alt fra lettere mat som salater og sandwiches til en øl på fat, månedens drink, snacks og annet godt. Vi dropper den tradisjonelle dyre minibaren og selger alt du trenger i vår Barception som selvsagt er åpen døgnet rundt.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet runt

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Street art Crossfit Christiania ved Comfort Hotel Børsparken

Treningsrom

Velkommen til Nordens første Crossfit hotel-gym, åpent 24/7. I en hel etasje kan du trene med både løse vekter, battle ropes, prowler og kettlebells. Vi har også flere tredemøller, sykkel og ro-maskin.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

 

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det er et parkeringshus i nærheten. Paleet Parkering er det nærmeste, kun et kvartal fra hotellets inngang. I tillegg er det noen offentlige parkeringsplasser i gate/vei i området rundt hotellet, men les parkeringsskilt nøye for å unngå dyre bøter.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Gratis Wi-fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket «ComfortHotel», så er du inne! Enkelt og greit.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18 00 alle søndager uten ekstra kostnader. Husk å gi beskjed innen dagen før om du ønsker sen utsjekk. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet og mot en liten avgift. Sen utsjekk NOK 100 ,- per time. Tidlig innsjekk NOK 200 ,-

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Børsparken er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, kontakt oss når du har booket din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

  • Heis
  • Strykejern og strykebrett

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.