Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Savoy Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Savoy

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Savoy ligger midt i Oslo sentrum, med byens kultur og uteliv like utenfor døren. Frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert i romprisen - hver dag. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Savoy 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
720 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

En liten pause i Oslo

12. mai 2019, Nord-Norge, Norge, EgilHar

Vi har akkurat returnert hjem, etter 3 netter på Savoy i Oslo. Hotellet ligger svært sentralt i byen, og er et godt utgangspunkt for noen dagers fritidsaktiviteter, det være seg teater, museer, restau…

Vi har akkurat returnert hjem, etter 3 netter på Savoy i Oslo. Hotellet ligger svært sentralt i byen, og er et godt utgangspunkt for noen dagers fritidsaktiviteter, det være seg teater, museer, restaurantbesøk, osv. Det er andre gang vi bor på dette hotellet. Rommene er «passe» store, med bad, der det ikke mangler noe. Rent og pent. Vi hadde frokost hver morgen, og der har hotellet en jobb å gjøre! Alle dagene var maten som skal være varm, ikke varm, men kald. Speilegg, bacon, bønner og pølse,,kaldt alt sammen. Denne maten står på en varmeplate som skal holde dette varmt, men om den er ødelagt, eller bare ikke skrudd på, vites ikke, det er heller ikke av interesse for oss, maten var uansett kald, og det er ikke godt nok! Vi varslet både kjøkkenpersonalet og resepsjonen om dette. Hotellbetjeningen er smilende, hyggelig mot gjestene, som seg hør og bør. Jeg har bare godt å si om dem. Vi kommer utvilsomt til å bo på Savoy ved en annen anledning. Vi regner med at problemene med kald frokost vil bli tatt hånd om, og rettet opp i.
Les hele anmeldelsen
4

Meget hyggelig hotell med god service i alle avdelinger

19. mars 2019, Ålesund, Norge, arnsteinu

Meget sentralt hotell for vårt opphold i 2 dg. Hyggelig betjening som ytte god service over hele fjøla. En frokost som er Savoy og restaurant Eik verdig med gode ferske bakervare, deilig juice og et g…

Meget sentralt hotell for vårt opphold i 2 dg. Hyggelig betjening som ytte god service over hele fjøla. En frokost som er Savoy og restaurant Eik verdig med gode ferske bakervare, deilig juice og et godt utvalg i tilbehør.

Svar fra eier

20. mars 2019

Kjære arnsteinu, Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding fra ditt hotellopphold hos oss. Så godt å se at dere mottok god service fra oss alle i team Savoy, og vi er glade for å lese at frokosten falt i smak. Vi vil med dette ønske deg en riktig fin dag videre og hjertelig velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
5

God service

17. mars 2019, Norge, AshildBrestrup

Koselig lite hotell. Skriker etter renovering men med så god service i resepsjonen så glemmer man det. Nydelig mat på kvelds buffen og kjempe hyggelig betjening. Baren er skuffende men greit å ta seg…

Koselig lite hotell. Skriker etter renovering men med så god service i resepsjonen så glemmer man det. Nydelig mat på kvelds buffen og kjempe hyggelig betjening. Baren er skuffende men greit å ta seg ett glass vin eller to. Super sentral beliggenhet !!!
Les hele anmeldelsen
4

Sentral beliggenhet.

14. februar 2019, Lier, Norge, 10Derten

Ligger sentralt til i forhold til nationalteateret, hvor buss og tog går nesten hele tiden. Greit rom, men med trikken dundrene forbi hele tiden, anbefales sov i ro. Hyggelig betjening og grei frokost…

Ligger sentralt til i forhold til nationalteateret, hvor buss og tog går nesten hele tiden. Greit rom, men med trikken dundrene forbi hele tiden, anbefales sov i ro. Hyggelig betjening og grei frokostbuffet.

Svar fra eier

25. februar 2019

Kjære 10Derten, Vi ligger sentralt til i Oslo og vi har derfor noen rom som vender ut mot trikken. Vi har rom som er mindre forstyrret av bybildet som vender enten mot blindgate eller inn mot vår bakgård. Ved eventuelle neste besøk kan du notere i kommentarfeltet eller spørre en av våre hyggelige resepsjonister om et stille rom, om ønskelig. Takk for din tilbakemelding og vi håper å ønske deg velkommen igjen.

Les hele anmeldelsen
3

Lite hotell med god restaurant, men små og gamle rom

13. februar 2019, , RoarN10

Bra beliggnhet, med kort avstand til bl.a karl johan. God service i resepsjonen, som veide opp for at vi en morgen var uten varmt vann i dusjen. ellers så var rommene svært små, med gamle vegg til veg…

Bra beliggnhet, med kort avstand til bl.a karl johan. God service i resepsjonen, som veide opp for at vi en morgen var uten varmt vann i dusjen. ellers så var rommene svært små, med gamle vegg til vegg tepper som luktet litt gammelt/støvete. Helt ok Frokost med bra service, men ikke så stort utvalg. Restauranten var derimot bra (eik restaurant)

Svar fra eier

25. februar 2019

Kjære RoarN10, Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi har rom både med og uten vegg til vegg tepper. Så flott at du fikk nyte frokosten med god service og et godt måltid i Restaurant Eik. Ønsker deg en riktig flott dag videre.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.