Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
909 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hyggelig betjening

28. juli 2022, , Ida2708

Vi ble tatt i mot av en veldig hyggelig resepsjonist da vi skulle sjekke inn. God service og behjelpelige servitører og ansatte. Fint rom, med grei størrelse. Utrolig behagelig seng å sove i. Får litt…

Vi ble tatt i mot av en veldig hyggelig resepsjonist da vi skulle sjekke inn. God service og behjelpelige servitører og ansatte. Fint rom, med grei størrelse. Utrolig behagelig seng å sove i. Får litt trekk på grunn av dårlige treningsmuligheter. Vi fikk rom vendt ut mot gaten, og det var mye bråk på kveldene på grunn av utestedene i samme gate.

Svar fra eier

10. august 2022

Hei Ida2708. tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på! Det var synd p høre at dere ble plaget av bråk tenfor, dette vil jeg ta videre med pubene som ligger der, samnt sjekke viduet på rommet da det i grunn skal være god lydisolasjon. Takk for tilbakemeldingen! Velkommen igjen :)

Les hele anmeldelsen
1

Skuffende

9. juli 2022, , 183antjed

Blir møtt sent fredag kveld av en meget sur og lite imøtekommende ung mannlig resepsjonist. Lite hjelpsom mtp parkering og diverse! Rommet er ok, MEN to netter uten søvn pga full musikk og bråk fra u…

Blir møtt sent fredag kveld av en meget sur og lite imøtekommende ung mannlig resepsjonist. Lite hjelpsom mtp parkering og diverse! Rommet er ok, MEN to netter uten søvn pga full musikk og bråk fra utestedet under oss, helt grusomt! Aldri mer, og kommer aldri til å anbefale dette til noen noen sinne. Knall dyrt er det og, bare triste greier.

Svar fra eier

10. august 2022

Hei 183antjed. Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg må beklage på det sterkeste at du opplevde resepsjonen som liye hjelpsom og sur. Det er ikke en standard vi normalt har og jeg vil slå hardt ned på dette. Det er synd å høre at dere ble plaget av støy da vi skal ha god lydisolasjon- så dette vil jeg sjekke opp i. Vi har også rom vendt mot bakgården som kan legges inn ønske om. Prisen er høy på sommeren i Kristiansand og vi følger markedet- men jeg kan forstå at du synes det er dyrt. Beklager for at oppholdet ikke falt i smak- håper du vil gi oss en ny sjangse i fremtiden.

Les hele anmeldelsen
3

Ingen aircondition

28. juni 2022, , AnetteS767

Ettersom jeg er fra Sørlandet hadde jeg store forventninger til dette hotellet, og endte med å bli skuffet. Vi var dog fire jenter på et familierom, men det hadde vært trangt for to voksne og to barn…

Ettersom jeg er fra Sørlandet hadde jeg store forventninger til dette hotellet, og endte med å bli skuffet. Vi var dog fire jenter på et familierom, men det hadde vært trangt for to voksne og to barn også. Store møbler som tok unødig mye plass. Det var heller ikke luftventilasjon/aircondition på rommet, så ble en svett natt. Fikk låne noen vifter, men begrenset hvor mye det hjalp. Interiøret på rommet var også kjipt. Det var dog en veldig god frokost, og hyggelig personale.

Svar fra eier

6. juli 2022

Hei AnetteS767! Tusen takk for din evaluering og tilbakemelding. Vi setter stor pris på det! Jeg skjønner at familierommet kan oppleves noe trangt, og vi har større rom som går an å oppgradere til. Vi har ventilasjon, så dersom det var veldig varmt på rommet kan det ha vært en teknisk feil her- Jeg har videreført til teknisk av deling så takk som sier ifra. Håper å se deg igjen i fremtiden, og god sommer videre!

Les hele anmeldelsen
4

Jobbkonferanse med tilbehør !

18. juni 2022, Asker kommune, Norge, EinarOslo123

Sentral og flott beliggenhet midt i byen. Kort vei til alle fasiliteter. Hotellet har godt standard og har beholdt litt av det gamle ! Flotte rom, god frokost og gode møterom. Kan anbefales både som…

Sentral og flott beliggenhet midt i byen. Kort vei til alle fasiliteter. Hotellet har godt standard og har beholdt litt av det gamle ! Flotte rom, god frokost og gode møterom. Kan anbefales både som forretningshotell og selvfølgelig som turist !

Svar fra eier

22. juni 2022

Hei EinarOslo123! tusen takk for din evaluering og tilbakemelding. Vi håper å se deg her i fremtiden også! God sommer :)

Les hele anmeldelsen
4

Fantastisk service og flott hotell

27. mai 2022, , bracci_92

Fantastisk flott hotell og meget hyggelige ansatte her. Frokosten var helt topp. Svært god beliggenhet til sentrum. Får litt trekk på parkeringsmulighetene da garasjen er svært trang og ordningen med…

Fantastisk flott hotell og meget hyggelige ansatte her. Frokosten var helt topp. Svært god beliggenhet til sentrum. Får litt trekk på parkeringsmulighetene da garasjen er svært trang og ordningen med hvem som har betalt for parkering og ikke, fungerer ikke optimalt da de som ikke har betalt stjeler parkeringen til de som har betalt (de som har betalt må da finne et annet avgiftsbelagt parkeringshus). Det positive var at jeg fikk pengene tilbake for natten det ikke var ledig parkering. ☺️

Svar fra eier

28. mai 2022

Hei Bracci_92! Tusen takk for tilbakemelding. Vi vil ta med oss dine observasjoner om hva som kan bli bedre videre. Så hyggelig at du likte frokosten og var fornlyd med servicen. Vi håper å se deg igjen i fremtiden!

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.