Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er det moderne hotellet med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Klassisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
851 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Ikke som forventet

12. januar 2020, Bjerkreim, Norge, Steffen316

Lite hotellrom med noe lav standard. (3etg ivertfall) Var fest på hotellet og det ristet på hele hotellrommet til vi sovnet hall 3 på natta. Var også veldig lytt fra gang og inn på rommet. Frokostbuff…

Lite hotellrom med noe lav standard. (3etg ivertfall) Var fest på hotellet og det ristet på hele hotellrommet til vi sovnet hall 3 på natta. Var også veldig lytt fra gang og inn på rommet. Frokostbuffeén var bra og hotellet lå sentralt.

Svar fra eier

13. januar 2020

Hei Steffen316, Tusen takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss! Vi beklager så meget for at oppholdet ikke ble som forventet, det gjør meg trist å lese at dere ikke fikk en behagelig natt hos oss. Jeg snakket med alle resepsjonistene som jobbet under oppholdet deres, og ingen har registrert noe tilbakemelding på støy fra dere under natten? Ikke nøl med å si ifra, sånn at vi kan få muligheten til å rette opp i feil eller utfordringer. Vi har veldig mange fine stille rom, og dere er mer en velkommen til å spørre etter dem neste gang. Vi takker deg også for å nevne vår flotte frokost buffet! Vi er veldig stolte over å være blant 1 av Norges beste frokoster. Jeg ønsker deg en fin dag videre og hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden. Mvh Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Les hele anmeldelsen
1

Dårlig rengjøring

22. september 2019, Bergen, Norge, fredsO5533WA

Meget dårlig rengjøring, når jeg ankom hotellrommet var der hår i dusjen, toalettet var ikke skikkelig rengjort, vasken var skitten osv. Sluken på badet var tett, når man tappet ut av badekaret så fyl…

Meget dårlig rengjøring, når jeg ankom hotellrommet var der hår i dusjen, toalettet var ikke skikkelig rengjort, vasken var skitten osv. Sluken på badet var tett, når man tappet ut av badekaret så fylte badet seg med vann. Styr unna!

Svar fra eier

24. september 2019

Hei Dette var ikke hyggelig lesning, da vi streber etter å overgå gjestens forventinger ved hvert opphold. Gjerne ta kontakt med oss direkte også, slik at vi får mere konkret rom nr og får fikset problemet. Ha en fin dag og håper dere vil ta turen tilbake til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2

Meget dårlig service.

16. september 2019, Dublin, Irland, 804stiani

Hadde en natt her sammen med min bedre halvdel. Hotellet er jo flott, men når vi skulle bruke badet på morgenen, så var toalettet tett, og brukte vi vasken så kom vannet opp i dusjen. Så da var jo sel…

Hadde en natt her sammen med min bedre halvdel. Hotellet er jo flott, men når vi skulle bruke badet på morgenen, så var toalettet tett, og brukte vi vasken så kom vannet opp i dusjen. Så da var jo selvfølgelig dusjen heller ikke aktuell å bruke. Gikk ned og sa i fra om dette i resepsjonen på vei til frokost. Fikk beskjed om at de skulle sende noen for og se på det. Vi brukte lang tid på frokosten for at de skulle få tid til å ordne det, men ingenting skjedde. Fikk beskjed om at vi kunne bruke toalettet nede ved resepsjonen..... Så da tok vi rett å slett å dro hjem. Her burde det vært tilbudt noe bedre spør du meg. Synd å bruke bonusovernatting på slikt ett rom.

Svar fra eier

24. september 2019

Hei 804stiani Håper dere tar direkte kontakt med undertegnende så skal vi ordne opp. Dere skal selvfølgelig ikke bruke en bonusovernatting, og sitte igjen med denne følelsen og opplevelsen. Hører fra dere igjen.

Les hele anmeldelsen
5

Flott konferansehotell!

7. september 2019, Lillehammer, Norge, 738kathrinet

Hotellet passet veldig fint som Konferansehotell. God service til enhver tid. Nydelig frokostbuffet. Bra størrelse på flotte og rene rom. Perfekt beliggenhet i Kristiansand sentrum i en rolig sidegate…

Hotellet passet veldig fint som Konferansehotell. God service til enhver tid. Nydelig frokostbuffet. Bra størrelse på flotte og rene rom. Perfekt beliggenhet i Kristiansand sentrum i en rolig sidegate ved handlegata.

Svar fra eier

24. september 2019

Hei Kathrinet Takk for hyggelig tilbakemelding og at hotellet falt i smak. Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Skuffende lite og trangt rom

30. august 2019, Bærum, Norge, janmh2014

Har brukt å benytte dette hotellet når jeg er i KRISTIANSAND. Hotellet holder på med å pusse opp fasaden utside, så her var det ingen utsikt. I tillegg til dette ble jeg plassert på et meget trangt og…

Har brukt å benytte dette hotellet når jeg er i KRISTIANSAND. Hotellet holder på med å pusse opp fasaden utside, så her var det ingen utsikt. I tillegg til dette ble jeg plassert på et meget trangt og lite rom. Dusjen var kilt mellom vask og wc, og det var en heller vanskelig sak å komme inn i dusjen, selv med dusjdør innover. Bar i lobby kunne heller ikke servere fatøl og kun flaskeøl. Frokost er bra. Ved utsjekk ble jeg ikke spurt om oppholdet. Det undret meg, så service nivået har sunket. Vil nok forsøke et annet hote neste gang jeg er i byen, som har større rom. Beklager men her leverte dere ikke.

Svar fra eier

24. september 2019

Hei Janmh Takk for ærlig tilbakemelding og at vi får noe å jobbe mot. Servicenivået og vår innstilling skal være eksemplarisk ovenfor alle gjester og kunder som kommer inn på Clarion Hotel Ernst. Noen rom kan føles litt trange, da nesten alle rom er unike på sitt sett. Bygningen er fra 1898 og rommene i vår eldste del er ikke like, noe som også kan virke sjarmerende. Håper allikevel dere vil prøve oss igjen ved neste opphold i Kristiansand.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.