Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Ernst er hotellet hvor historie møter modernitet. Praktisk plassert som et landemerke midt i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til sørlandets staseligste fullservice hotell!

I sentrum av Kristiansand

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligehter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn. Her kan du lese mer om Kristiansand.

Cash free

Clarion Hotel Ernst gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål. 

Restaurant & bar

Nyt en deilig frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant. Sunne råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet og er et sted musikken og atmosfæren står i fokus. Clarion Hotel skal være en bærekraftig hotellkjede. Et ledd i dette arbeidet er å servere sunne og bærekraftige matvarer til våre gjester. Les mer her.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel Ernst kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det. Velkommen til vår relaxavdeling.

Handikapprom

Hotellets handikapprom er tilpasset rullestolbrukere. Større gulvareal, senkede lister og bad tilpasset bevegelseshemmede sikrer et komfortabelt opphold. Kontakt hotellet for mer informasjon om handikapprom.

Kunsten

Clarion Hotel Ernst gjennomgikk en totalrenovering og åpnet i ny drakt høsten 2012. Hotellets ærverdige historie er bevart, men blandet med modernitet, internasjonalt interiørdesign og spennende samidskunst er resultatet noe helt utenom det vanlige. "- Vi er i Kristiansand, men interiøret og kunsten gjenspeiler en tidssånd som gjør at man like gjerne kunne vært i New York eller Paris", sier Sune Nordgren, som står bak det kunsteriske uttrykket.

Velkommen til Clarion Hotel Ernst - den levende møteplassen i Kristiansand.

Kontakt

  • Rådhusgt. 2 4664 Kristiansand , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Kristiansand Togstasjon

Buss

Kristiansand Bussterminal

Fra Kjevik Lufthavn, Kristiansand

Flybussen til Kristiansand sentrum stopper ved hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Agder Taxi og Taxi Sør, som har fastpris fra Kjevik

Om Clarion Hotel Ernst

Antall hotellrom

200 - 564 senger

Antall konferanserom

19 stk - kapasitet på over 1000 personer.

Avstand flyplass

Kristiansand Lufthavn Kjevik: 17 km,
15 - 20 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Kristiansand Bussterminal: 200 meter
Kristiansand togstasjon: 350 meter

Om Clarion Hotel®

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.