Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Clarion Hotel Ernst. Har du spørsmål rundt ditt opphold? Vi håper du finner svaret her.

Parkering

Hotellet har et begrenset antall plasser i et innendørs parkeringshus. Forhåndsreservering anbefales, og prisen er kr 270 NOK per døgn. Vi har også samarbeid med Parko P-hus, to kvartal overnfor oss, hvor det koster kr. 190,- for døgnbillett. Dersom begge parkeringene er fulle hjelper vi deg gjerne med å finne andre parkeringsmuligheter i nærheten. 

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Ernst er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom hvor vi tilbyr oppbevaring av vesker og kofferter før og etter ditt opphold.

Wifi

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Du kobler deg på nettverket "telenor" med kode som er tilgjengelig i resepsjonen. Er du Nordic Choice Club-medlem kan du logge deg på med ditt brukernavn og passord. Har du ikke med deg PC eller smartphone? Benytt en av våre iMacer i fellesområdene.

Clarion loves a VIP-treatment

Badekåpe og tøfler? Overraske en du er glad i med frukt, vin eller sjokolade? Mulighetene er mange. Kontakt oss, så ordner vi det så alt står fremme når dere kommer.

Oppgrader oppholdet

Ønsker du litt mer plass eller kanskje et rom med balkong? Oppgradere til en annen romkategori.. Dersom du ønsker det ypperste av luksus og komfort anbefaler vi en av våre suiter. To etasjer og luksuriøse fasiliteter, perfekt for den som ønsker det aller beste.

Hva skjer i Kristiansand?

Kristiansand har noe å by for alle og enhver. Fiskebrygga, shopping og restauranter i Kvadraturen og opplevelser på Kilden Teater- og konserthus. Mulighetene er mange.Ta en titt i kalenderen for mer informasjon om hva som skjer på hotellet og i Kristiansand under oppholdet. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger og reservasjoner i resepsjonen.

Bestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling på telefon +47 38 12 86 00 eller via e-post cl.ernst@choice.no

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk kl. 11.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Serveres i restauranten. I helgene må du velge tidspunkt for frokost når du sjekker inn. 

Lunsj - på forespørsel

Lunsj kan bookes til grupper minst én dag i forkant. Lunsjtid er mellom 1130 og 1430 og koster kr. 245,- for to retters lunsj. Vi serverer dagens rett og dessert. Under sommersesongen har vi lunsjpause frem til 15. august.

Middag

Middag serveres i Lobbybaren mandag - lørdag kl 17-22. 

Lobbybaren

Lobbybaren er åpen mandag til torsdag kl 17 - 23 og lørdag til søndag 17 - 02. Her har har vi et bredt utvalg drikke og det servers også a la carte frem til kl 22.


Fitness & Relax

Mandag - søndag 06.00 - 23.00


Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.