Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge Åpner 27. august 2022

Den 27. august åpner endelig Quality Hotel Harstad - Harstads nye møteplass for familier og bedrifter! Med beliggenhet i den nye bydelen Kaarbøkvarteret vil hotellet få en helt unik beliggenhet med enestående utsikt.

Quality Hotel™ Harstad 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi vet at for å klare en hel dag med konferanser eller aktiviteter, er det viktig med en god start på dagen. Det får du med vår gode og sunne frokostbuffet hvor vi serverer et utvalg økologiske produkter. En skikkelig hotellfrokost som selvfølgelig er inkludert i overnattingen.

Parkering

Mer informasjon om parkering kommer.

Petite X

Skulle du ha lyst på noe godt dagtid, kveld eller natt, så har vi et bredt utvalg av snacks, småretter, drikke og andre nødvendigheter i Petite X ved lobbyen. Med Petite X kan du være både syvsoer og en natteravn. Du er velkommen når som helst!

  • Sjekk ut raskt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Lei av å stå i kø når du skal sjekke ut av hotellet? Da kommer du til å elske Express Checkout-tjenesten vår. Om du melder deg på Express Checkout ved ankomst, kan du bare legge fra deg nøkkelkortet i vår Express Checkout-postkasse på vei ut.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Harstad er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 kr per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte. Førerhunder bor selvsagt kostnadsfritt mot fremvisning av legitimasjon fra NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

Treningsrom

Hotellets treningsrom er utstyrt med maskiner for både kondisjon og styrke.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløs Wifi. Koble på nettverket: QualityGuest. Enklere kan det ikke bli.

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • Økologisk frokost
  • Flatskjerm
  • Konferansesenter
  • Popkornmaskin
  • Softismaskin
  • Kjæledyr tillatt

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.