Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel St. George Helsinki ,  Finland

Hotel St. George

Helsinki,  Finland

Hotellgjester som verdsetter luksus vil sette pris på Hotel St. Georges innovative syn på helhetlig pleie av kropp og sjel. Den spektakulære historiske bygningen ligger like ved den gamle kirkeparken, både sentralt og fredelig i hjertet av Helsinki.

Hotel St. George 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Få en god start på dagen med en nydelig frokost! Vår generøse buffé har et fantastisk utvalg av sunne produkter som inkluderer nybakt brød, et hav av oster, yoghurt, frukt og mye mer.

Parkering

Ankommer du med bil kan du parkere i garasjeanlegget Erottaja Q-Park på Yrjönkatu (Georgsgatan) 8–10. Hotellets gjester får 20 % rabatt, så husk å be om en kupong når du skal reise. Utgangen nærmest Hotel St. George kalles "Bulevardi".

Treningsrom

Playground Gym fokuserer på funksjonell trening. Du må være minst 16 år for å kunne bruke treningssenteret.

Treningsrommet er åpent hele døgnet. 

Velværeområde & spa

St. George Care spa tilbyr innendørsbasseng, badstue, velværeområde og behandlinger. I våre fem behandlingsrom tilbyr vi et bredt utvalg massasjer og behandlinger. Våre personlige konsulenter kan hjelpe deg med å finne den perfekte behandlingen, skreddersydd etter dine behov. Adgang til spa er inkludert i alle romkategorier (Unntatt Cozy Studio)

Aldersgrensen for å kunne benytte seg av St. George Care-spa, Playground Gym og behandlinger er 16 år. Vennligst bruk badetøy i spaområdet.

Wifi

Gratis tilgang til høyhastighets-WiFi over hele hotellet.

Vaskeritjeneste

Vi tilbyr vaskeritjenester her på hotellet.

Sykkelutleie til byen

Har du lyst til å utforske Helsinki på sykkel? Lån en av våre sykler helt gratis. Du kan også prøve våre turstaver for en god treningsøkt. Maks. 3 timer.

Dyrevennlig

Kjæledyr er velkomne i våre Serenity Studio-rom. Kjæledyrvennlige rom er også tilgjengelige på forespørsel for et ekstra gebyr på € 35 per opphold (maksimalt 3 kjæledyr). Vi har et begrenset antall kjæledyrvennlige rom, så kontakt oss gjerne via e-post før du bestiller for å sikre tilgjengeligheten: reception@stgeorgehelsinki.com

Room service

Vi tilbyr 24-timers romservice.

Flyplass-transport

For å gjøre reisen til hotellet så smidig som mulig, kan sjåføren vår plukke deg opp på Helsinki Lufthavn eller ved sentralbanestasjonen. For informasjon om priser og bestillinger, vennligst kontakt oss på tel. +358 9 4246 00 11 eller send oss en e-post: reception@stgeorgehelsinki.com.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.