Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Helsinki

Ikke et vondt ord om badstuer og bjørkeris, men Finland har mer å by på enn som så! Uansett om du bor på våre hotell i Helsinki i jobbsammenheng eller på ferie er det lett å utforske hovedstaden med hotellet som utgangspunkt.

Oppdag byens designkvarter

I tillegg til å være kåret som en av verdens beste byer å bo i er Helsinki en turistby med vind i seilene. Med designere som Alvar Aalto og Marimekko er det ikke rart at arkitektur og kunst har en fremtredende plass i lokalbefolkningens hjerter. I designkvartalet, Design District, er 200 aktører samlet.

Nært opplevelser og severdigheter 

Byen er både sykkel- og fotgjengervennlig. Nær hotellene i Helsinki kan du vandre langs vannet blant severdigheter som pariserhjulet SkyWheel og fornøyelsesparken Flamingo. Hopp på trikkelinjene 2 eller 3, kjent som turistlinjene, og se byen uten å bli sliten i føttene. Dra innom Salutorget, Borgbacken og Tempelplassens kirke, eller finn den hvite, vakre domkirken til fots.

Pass på å ta badstue - en finlandsk tradisjon

Om ikke badstue er alt i Finland, så må det likevel oppleves når du først er her. I sann, finsk tradisjon har vi selvsagt badstuer på våre hotell i Helsinki. Og du, om du ankommer sent eller reiser tidlig er vårt hotell ved Helsinki Airport Vanda et bra valg.

Mer om Helsinki

Her kan du lese mer om finsk kultur og design

Restauranttips og opplevelser i Helsinki 

 

Närliggande destinationer

Vanda flygplats

Les mindre
13 hotell i Helsinki

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.