Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Haven Helsinki ,  Finland

Hotel Haven

Helsinki,  Finland

Hotel Haven er et elegant gjemmested i Helsinki som ligger like ved havnen og det summende torget – bare et steinkast fra Esplanade Park. Nyt våre herlige rom med havutsikt, konferansefasiliteter, eksepsjonelle restauranter og en legendarisk bar.

Hotel Haven 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Boutiquehotellet Haven lever virkelig opp til navnet sitt: et elegant og stilig gjemmested som ligger i hjertet av Helsinki og bare et steinkast fra havet. Hvis du ønsker litt privatliv, er Hotel Haven det perfekte valget med sine 137 fortryllende rom, fire konferanserom og et auditorium, bar og førsteklasses restauranter. Den overdådige frokosten på Hotel Haven serveres i den nest eldste steinbygningen i Helsinki, den vakre restauranten Haven fra 1800-tallet, som også er tilgjengelig for privat servering. Hotel Haven er det perfekte utgangspunktet for å glede seg over Helsinkis mangfold, fra de maritime omgivelsene til byens parker.

Perfekt beliggenhet ved havet

Nyt oppholdet ditt i hjertet av Helsinki i de attraktive omgivelsene ved den sørlige havnen. Hotel Haven ligger i en historisk del av byen, som både er rolig og sentral, og bare noen få minutters gange fra mange av de beste butikkene, restaurantene og attraksjonene i Helsinki. Hotellet kan nås med offentlig transport og ligger omtrent 1 km fra sentralbanestasjonen. Idet du går ut av hoveddøren om sommeren, kan du høre måkeskrikene og lukte bølgene – havet er bokstavelig talt bare et steinkast unna, det samme er den historiske markedshallen som ligger like ved torget. Steder du bør besøke er katedralen i Helsinki og verdensarvstedet Suomenlinna festning, som ligger like ved hotellet.

Rom

Hotel Haven tilbyr 137 komfortable og romslige værelser, inkludert rom med havutsikt. De finnes tilgjengelige i seks kategorier, fra det flotte Superior-rommet til den påkostede 80 kvadratmeter store Town Square Suite. Innredningen er elegant og tidløs med dempede farger, designet for å berolige og virke oppløftende på kropp og sinn. Hotellet er designet av Jaakko Puro.

Restauranter

Hotel Haven er hjem til tre topprestauranter.

Restaurant Haven

Med beliggenhet i Helsinkis nest eldste steinbygning, har hotellets egenutviklede restaurant Haven utsikt over byens historiske torg og skaper den perfekte rammen for en privat matopplevelse for opptil 100 personer – og de serverer også en sjenerøs frokost!

Ultima & Sue Ellen

De to eksklusive restaurantene Ultima og Sue Ellen ligger på hotellets gårdsplass. Velg mellom det beste innen moderne finsk gastronomi hos Ultima, eller en enkel meny hos Sue Ellen inspirert av den søramerikanske kysten. Begge forvandler ferske ingredienser om til kreative retter og er grunnlagt av to av Finlands toppkokker, Henri Alén og Tommi Tuominen.

Town Square Suite

Hotel Havens mest prestisjefylte suite, Town Square Suite, tilbyr en unik hotellopplevelse på 80 kvadratmeter med eget oppholdsrom med sofaer og innvendig peisområde for maks to personer. Suiten ligger i syvende etasje og har en fantastisk utsikt over havet, torget og presidentpalasset. Mulighet for å koble sammen med et Prime Superior-rom for ekstra plass på 30 kvadratmeter.

Møter

For gjester med forretningsplaner, inkluderer fasilitetene fire møte- og konferanselokaler for opptil 40 personer og et auditorium med 62 seter. Hotellpersonalet og konferanseverten er alltid tilgjengelig for å sikre et vellykket møte.

Bar Haven

Den innbydende Bar Haven tilbyr et fantastisk utvalg av rom, konjakk, whisky og champagne, for å ta ganen med på en sensorisk safari. Den virker også som en magnet på lokale walk-in gjester, der byens innbyggere og andre besøkende ofte stikker innom for en drink etter jobben. Bar Havens berømte ettermiddagste serveres på fredager og lørdager. En velsmakende Bar-meny er også tilgjengelig til enhver tid.

Kontakt

  • Unioninkatu 17 00130 Helsinki , Finland
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane, tog eller trikk

T-banestasjon: Helsingin Yliopisto
Trikkestasjon: Kauppatori, ta trikk 2
Togstasjon: Rautatieasema

Flyplass

Helsingfors-Vantaa Airport ligger omtrent 30 minutter unna med taxi (20 km) fra Hotel Haven.

Tog

Det går hurtigtogforbindelse (I & P-tog) mellom flyplassen og togstasjonen.
Finnair City Buss: hvert 20. minutt mellom flyplassen og togstasjonen.
Buss 615: hvert 10-20. minutt mellom flyplassen og togstasjonen.
Bruker 30 minutter til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Helsinki Limo +358 207 870 360.

Om hotellet

Antall rom

137

Antall konferanserom

5

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.