Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Finland

 • Stort, fleksibelt konferanselokale ved Clarion Hotel Helsinki som passer for mingel og presentasjoner
 • Konferanselokale med stoler ved Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Finland

Velkommen til Clarion Hotel Helsinki – Helsinkis nye, levende møteplass! Her venter en unikt designet, 78 meter høy hotellbygning med 425 rom, med basseng på taket, Sky Room, kongressenter for 1000 personer, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. 

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel® Helsinki

Standard dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre standard dobbeltrom (16,5-20,5 kvadratmeter) har arbeidsplass og oppbevaringmuligheter. Rommene har enten en 180 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm brede enkeltsenger. Rommene er innredet med finsk eller europeisk toppdesign - avhengig av hvilket av hotellets to tårn du overnatter i. Baderommene er lyse og romslige med dusj, eller badekar, og hårtørker. Alle rommene har flatskjerm TV, telefon, minibar, minisafe samt strykejern og strykebrett.
 • Frokost inkludert
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Superiorrommene (20-22,5 kvadratmeter) er komfortable med en funksjonell arbeidsplass, en 180 cm bred dobbeltseng, og baderom med dusj eller badekar og selvsagt badekåper. Rommene er innredet med finsk eller europeisk toppdesign, dempet eller oppkvikkende lys - avhengig av hvilket av hotellets to tårn du overnatter i. Superiorrommene finner du i nesten alle etasjer, og de har enten utsikt over byen eller havet. Alle rommene har flatskjerm-tv, telefon, minibar, safe og strykebrett. Noen av superiorrommene er handikaptilpasset, men husk å si fra ved bestilling om det er et av de rommene du ønsker.
 • Frokost inkludert
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre herlige deluxe dobbeltrom (30 kvadratmeter) er romslige med generøse områder både for arbeid og sosialt samvær. Dobbeltsengen er 180 cm bred. Rommene er innredet med finsk eller europeisk toppdesign - avhengig av hvilket av hotellets to tårn du overnatter i. Baderommet holder høy kvalitet, her finnes det badekar, badekåpe og tøfler. I rommene finnes det te og kaffe, flatskjerm-tv, telefon, minibar, safe, strykejern og strykebrett, samt plass for ekstraseng ved behov. De fleste deluxerommene har flott utsikt over havet og Helsinki.
 • Frokost inkludert
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
Se priser og tilgjengelighet

Junior Suite Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Hotellets fire juniorsuiter på hele 55 kvadratmeter er innredet i finsk eller europeisk toppdesign, med ekstra spennende innslag. Her finnes det en 180 cm bred dobbeltseng, separat stue og soverom med vindu i to himmelretninger. Juniorsuitene ligger i toppetasjen, alltid med utsikt over havet og Helsinki. I de høykvalitets baderommene finnes både dusj og badekar med luksuriøse produkter og badekåper. Det finnes også et separat toalett. I suiten finnes det te og kaffe, flatskjerm-tv, minibar, safe, strykejern og strykebrett, samt plass for ekstraseng ved behov. For en ekstra luksuriøs følelse har vi også to Master Suiter, som ligger i 14. og 15. etasje med den beste utsikten vi har å tilby - en utsikt i tre retninger over Helsinkis bybilde. Suiten er oppdelt i tre rom, inklusive et soverom, stuedel og arbeidsrom i ett, samt et møterom. Les mer om mastersuitene på Om hotellet-siden eller kontakt oss på cl.helsinki@choice.fi.
 • Frokost inkludert
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
 • Familierom
Se priser og tilgjengelighet

Superior View dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Superior View dobbeltrom (20 - 22,5 kvadratmeter) er lyse og luftige. Alle rommene har dobbeltseng (180 cm) og funksjonell arbeidsplass. Rommene er innredd i finsk og europeisk toppdesign - innredningen er enten forfriskende lyst eller rolig og dempet, avhengig av hvilke av hotellets to tårn du bor i. Superior View rommene ligger i hotellets øverste etasjer, og byr på den beste utsikten over byen eller havet. Badet har dusj eller badekar, og det finnes badekåper. Alle rom har flatskjerm-TV, telefon, minibar, strykejern og strykebrett.
 • Frokost inkludert
 • Trådløst Internett
 • Røyking ei tillatt
Se priser og tilgjengelighet

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.