Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Finland

  • Kinooppsett i møtelokalet Bysa ved Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Finland

Velkommen til Clarion Hotel Helsinki – Helsinkis levende møteplass! Her venter en unikt designet, 78 meter høy hotellbygning med 425 rom, med basseng på taket, Sky Room, kongressenter for 1000 personer, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. 

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Helsinki er en levende møteplass som vekker nysgjerrigheten din og gir deg nye erfaringer. Vi skaper nye og levende møteplasser der du møter Helsinkis liv og hjerteslag innenfor hotellets vegger.

En levende møteplass

En levende møteplass skapes ikke av verdensberømt design, fancy plakater eller den beste musikken – en levende møteplass handler om mennesker. Det er menneskene som skaper stemning og en følelse av at en vanlig hverdagskveld kan være noe fantastisk. Det er det vi ønsker å formidle gjennom Living Room.

Vårt hverdagsrom er ditt

Living Room er et sted hvor du møter kunst, musikk, design og naturligvis andre mennesker. Vår ambisjon er at du heller vil være i vårt hverdagsrom enn hjemme i ditt eget. 
 
Velkommen til Clarion Living Room på nye Clarion Hotel Helsinki!

Living Room Bar & Terrace

Living room kan reserveres til private arrangementer.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.