Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sellos ligger midt i sentrum av Esbo, i nærheten av hovedknutepunktet for transport og alt det byen har å by på. Beliggenheten gir deg et fantastisk utgangspunkt for å utforske denne fascinerende og innovative byen.

GLO Hotel Sello 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Kos deg med en deilig frokost og få en herlig start på dagen! Frokostbuffeen vår har mange sunne og gode alternativer, inkludert vår egen müsli og syltetøy, samt en rekke sesongbaserte spesialiteter.

Gym

Gjestene våre er velkomne til å bruke treningsstudioet Elixia som ligger i kjøpesenteret ved siden av hotellet. Som gjest på hotellet får man en rabattert inngangsbillett på 10 EUR per person.

Parkering

Det tilbys gratis parkering i parkeringshuset til kjøpesenteret Sello (innkjøring åpen døgnet rundt fra Leppävaarankatu). Hotellets gjester kan parkere på alle tilgjengelige parkeringsplasser, men må vise frem parkeringstillatelse som fås i resepsjonen på hotellet.

Wifi

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet.

Dyrevennlig

Kjæledyr er velkommen på GLO Hotel Sello for 15 EUR per natt.

Room service

Room service er tilgjengelig i åpningstidene til GLO Grill Kitchen. Romserviceavgiften er 10 EUR.

Vaskeservice

Ønsker du å reise med mindre bagasje? Vi har løst problemet! Vi tilbyr en vasketjeneste på hotellet der du kan levere inn skittentøyet ditt i resepsjonen før kl. 9 og få det tilbake før kl. 18 samme dag. Priser og klesposer finnes på rommet ditt.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.