Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alle hotell i København, Danmark

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns viktigste møteplass. Med 2 minutters til Terminal 3 passer Clarion Hotel® Copenhagen Airport like bra for konferanser, som for spa og matopplevelser, mens du venter på at reisen skal begynne.

Clarion Hotel Copenhagen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Standard dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre minste rom er blant byens største. De er 33 kvadratmeter store og har vindu fra gulv til tak. Rommene er innredet med skrivebord, lenestol og et stort baderom med dusj og badekar.
 • Standardrom
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Nyt det skandinaviske designet i våre superiorrom på 33 kvadratmeter. Rommene er møblert med en stor dobbeltseng, skrivebord, ergonomisk stol, lenestol og flatskjerm-tv. De store vinduene strekker seg fra gulv til tak og slipper inn naturlig lys. På baderommet finnes det både dusj og badekar.
 • Superiorrom
 • Gratis trådløst internett
 • Høyt oppe
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre deluxerrom ligger i hotellets øverste etasje og er innredet i skandinavisk stil. Rommene er møblert med en stor dobbeltseng, sofa, skrivebord, ergonomisk stol og flatskjerm-tv. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, slipper inn mengder med naturlig lys. Baderommet har både dusj og badekar. Når du booker et deluxerom får til tilgang til hotellets Executive Lounge. Her er frokost, drikke og snacks gjennom dagen inkludert, samt privat utsjekk. Dessuten kan du nyte den åpne peise og den fantastiske utsikten over Øresund.
 • Deluxe-rom
 • Gratis trådløst internett
 • Høyt oppe
Se priser og tilgjengelighet

Suite Maks 3 personer + 1 ekstra

Les mer
Et rom for de spesielle anledningene. Våre suiter er 66 kvadratmeter store og ligger i hotellets øverste etasje. De store vinduene strekker seg fra gulv til tak og slipper inn mengder med dagslys. I suiten finnes det et separat soverom med en stor dobbeltseng og en stuedel med sovesofa og 40-tommers tv. Suiten er innredet med to baderom og en arbeidsplass med ergonomisk stol. Når du booker denne romtypen får du tilgang til hotellets Executive Lounge, i toppen av bygningen. Her er frokost, drikke og snacks for hele dagen inkludert, samt privat utsjekk. I tillegg kan du nyte den åpne peisen og den fantastiske utsikten over Øresund.
 • Suite m/ett soverom
 • Gratis trådløst internett
 • Sovesofa - kun for barn
Se priser og tilgjengelighet

Familierom Maks 3 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre romslige familierom på 45 kvadratmeter har en stor og deilig dobbeltseng, samt en stuedel med sovesofa og vinduer fra gulv til tak. Baderommet har både dusj og badekar. Rommet er innredet med arbeidsplass, og ergonomiske stol, flatskjerm-tv, lenestol samt kaffe- og tekoker. Her kan du kjenne deg som hjemme.
 • Familierom
 • Sovesofa - kun for barn
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe King dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre Deluxe King dobbeltrom er 45 kvadratmeter store og ligger i hotellets øverste etasje. Rommene er møblert med en stor dobbeltseng, sofa, skrivebord, ergonomisk stol og flatskjerm-tv. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, slipper inn mengder med naturlig lys. Baderommet har både dusj og badekar. Når du booker et deluxerom får til tilgang til hotellets Executive Lounge. Her er frokost, drikke og snacks gjennom dagen inkludert, samt privat utsjekk. Dessuten kan du nyte den åpne peise og den fantastiske utsikten over Øresund.
 • Deluxe-rom
 • Gratis trådløst internett
 • Høyt oppe
Se priser og tilgjengelighet

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.