Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

  • Stort konferanserom med behagelige stoler samt bord på Clarion Hotel Copenhagen Airport
  • Mellomstore konferanserom med stoler, bord og garderobe på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns viktigste møteplass. Med 2 minutters til Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport like bra for konferanser, som for spa og matopplevelser, mens du venter på at reisen skal begynne.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

God morgen! Etter en god natts søvn vil vi at du skal lengte etter vår frokostbuffet. Vi serverer et variert og sunt utvalg med mange økologiske alternativer. Frokost inngår på flere pristyper, men ikke alle. Se hvilke de gjelder når du booker rom.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 05:30 - 10:00 
Lørdag - søndag: 05:30 - 10:30

Ut å reise tidlig? Vår early bird frokost med kalde frokostprodukter, juice og kaffe settes ut hver dag fra klokken 04.30.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider. 

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Hos oss er du nært alt. Til flyet, toget og hele verden, men også parkering og garasje. Parkering under hotellet kalles P7 og hører til flyplassen. Heisen tar deg direkte fra garasjen til lobbyen. Det finnes også et begrenset antall parkeringsplass foran inngangen til hotellet. P7 er midlertidig stengt på grunn av vedlikehold.

Pris

Parkering i P7 under hotellet: 320 DKK/døgn (24t), 50 DKK/per time
Parkering utenfor hotellet: 320 DKK/døgn (24t), 50 DKK/per time

P7 er midlertidig stengt på grunn av vedlikehold.
Vi anbefaler P10 eller P9 for innendørs parkering eller P11 utendørs.

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

  • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

Vi har et treningsrom med alt utstyr du behøver for å trene kondisjon, styrke eller bevegelighet. Treningsrommet er kostnadsfritt for alle våre gjester.

Åpningstider

Hver dag: Døgnet rundt

  • Bestill mat og drikke til rommet med room service hos Clarion Hotel

Room service

Frokost på sengen? Et glass Champagne i badekaret eller en sandwich foran tven? Vi leverer til rommet ditt mot en service-avgift på 75 DKK per bestilling.

  • Få klærne dine vasket hos Clarion Hotel

Vaskeservice

Behøver du vaske noe eller bare freshe opp reisegarderoben mens du bor hos oss? På Clarion Hotel Copenhagen Airport har vi vaskeservice tilgjengelig.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 DKK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 DKK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Vi tilbyr gratis trådløst internett både i fellesområder og på hotellrom. Få en kode i resepsjonen, eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

  • Express checkout hos Clarion Hotel

Express Checkout

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut av hotellet? Da kommer du til å elske vår Express Checkout tjeneste. Si i fra i resepsjonen ved innsjekk, eller i løpet av oppholdet, så kan du enkelt levere nøkkelen i vår Express Checkout-boks når det er på tide å sjekke ut. Kvittering får du sendt på e-post senere. Smidigere utsjekk skal du lete lenge etter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.