Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen

Ålesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen ligger sentralt på bryggen i Ålesund. Hotellet ligger i det gamle pakkhuset i sentrum, hvor du kan fiske fra rommet ditt om du vil! Hver dag serverer vi frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal - inkludert i prisen.

Clarion Collection Hotel Bryggen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggen

92% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 505 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Takk for supert opphold nok en gang :)

22. oktober 2016, Bergen, Norge, Ninjaen

Super beliggenhet, sentralt men samtidig rolig, personale, spesielt de i resepsjoen er kjempesnille og yter den beste servicen. Fine rom med god plass. Tusen takk for meg, jeg hadde et supert opphold…

Super beliggenhet, sentralt men samtidig rolig, personale, spesielt de i resepsjoen er kjempesnille og yter den beste servicen. Fine rom med god plass. Tusen takk for meg, jeg hadde et supert opphold denne gangen og :)
Les hele anmeldelsen
4

Koselig hotell

21. oktober 2016, Trondheim, Norge, Silje R

Veldig koselig hotell, men trivelig betjening. Dårlig utvalg ved frokost og kveldsmat da av naturlig årsak at de kun har en ansatt ved kjøkkenet. Lekerommet for barn er også stengt på vinterstid- det…

Veldig koselig hotell, men trivelig betjening. Dårlig utvalg ved frokost og kveldsmat da av naturlig årsak at de kun har en ansatt ved kjøkkenet. Lekerommet for barn er også stengt på vinterstid- det kunne ha vært åpnet slik at småbarn kan få leke der.
Les hele anmeldelsen
3

Kjedelig

19. oktober 2016, , Håkon G

Sur betjening, kjedelig frokost med lite utvalg og eggerøre frå kanne som det mest spennande innslaget.. Skjønna ikkje korfor dei har så god score her, neste gong i Ålesund blir det nok å prøva eit an…

Sur betjening, kjedelig frokost med lite utvalg og eggerøre frå kanne som det mest spennande innslaget.. Skjønna ikkje korfor dei har så god score her, neste gong i Ålesund blir det nok å prøva eit anna hotell. Forøvrig skal det seiast at hotellet var fint, reinholdet bra og beliggenhet og utsikt flott, samt trivelig lapp på rommet ved ankomst.
Les hele anmeldelsen
5

God natt i Ålesund

19. oktober 2016, Molde, Norge, terje_lundhaug

Dette er et topp hotell! Beliggenheten er fantastisk, servicen på hotellet er helt utrolig. Meget god kveldsmat! Hotellet har en bra relax avdeling som er fin å trene i. Jeg kommer garantert tilbake…

Dette er et topp hotell! Beliggenheten er fantastisk, servicen på hotellet er helt utrolig. Meget god kveldsmat! Hotellet har en bra relax avdeling som er fin å trene i. Jeg kommer garantert tilbake til dette hotellet når jeg skal til Ålesund igjen. Prisnivået er også innen for det akseptable.
Les hele anmeldelsen
4

Hjemmekoselig

18. oktober 2016, Bergen, 538lailak

Store fine rom,hyggelig betjening og god hjemmelaget mat:) i hjertet av Ålesund. Gåavstand og god utsikt til Aksla fjellet, som har en fin trappesti direkte fra byegatene til toppen av fjelltoppen:) f…

Store fine rom,hyggelig betjening og god hjemmelaget mat:) i hjertet av Ålesund. Gåavstand og god utsikt til Aksla fjellet, som har en fin trappesti direkte fra byegatene til toppen av fjelltoppen:) fin ettermiddags tur.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.