PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Mat & drikke

Stockholms beste hotellbarer

I Stockholm kryr det av herlige hotellbarer som er perfekte steder å møtes og tilbringe hele kvelder på. Vi har listet opp noen av de aller beste i Stockholm!

Tak, At Six

1. ICEBAR - Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Stockholm city

Du har kanskje allerede besøkt verdensberømte ICEBARHotel C Stockholm? Hvis ikke er det på høy tid å sjekke ut denne kule baren. ICEBAR er verdens første permanente isbar og har en temperatur på -7 °C. For at du skal slippe å fryse, får du låne en varmende kappe og hansker. Interiøret og glassene er laget av klar is fra Torne Älv. Garantert verdt et besøk!

Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Frister det med en drink i disse unike omgivelsene?

2. Tap Room - Clarion Hotel® Amaranten

Kungsholmsgatan 31, Kungsholmen

Baren Tap Room er en nødvendighet for deg som vil teste ut innovative drinkopplevelser. Her serveres nemlig cocktails på fat! Konseptet har vært vellykket helt siden starten og har gjort Clarion Hotel® Amaranten og Tap Room til en pulserende møteplass på Kungsholmen. Baren og interiøret har hentet inspirasjon fra New Yorks barscene i 1960-årene.

Tap room Bar Clarion Hotel AmarantenCocktails on tap is Tap Room's speciality.

3. Eatery Social Bar - Clarion Hotel® Stockholm

Ringvägen 98, Södermalm

Eatery Social Bar er Clarion Hotel® Stockholms og hele Södermalms naturlige møteplass! Her har drikkene både lokalt og søramerikansk preg, akkurat som restauranten, Eatery Social som ligger rett ved siden av. Når været tillater det, sørger uteserveringen for en herlig storbyfølelse.

Eatery Social Clarion Stockholm CocktailsDet er et bredt utvalg av cocktails på Eatery Social.

4. Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK og Stockholm Under Stjärnorna - At Six & HOBO

Brunkebergstorg 2-6, Stockholm city

Designhotellet At Six tilbyr flere muligheter til å avkjøle strupen. I første etasje ligger Blanche & Hierta, en livlig, men avslappet vin- og delibar. En trapp opp fra hotellets lobby finner du Cocktails At Six. Her blandes signaturdrinker hele kvelden i elegante omgivelser. Musikkunderholdningen løfter stemningen og gjør dette til et perfekt sted for mingling.

50 meter opp, på toppen av boutiquehotellet HOBO, finner du TAK og Stockholm Under Stjärnorna (SUS), sistnevnte holder åpent i sommerhalvåret. Både TAK og SUS (som ligger ved siden av hverandre) byr på storslåtte takterrasser med utsikt over hele byen. En nødvendighet hvis du skal ut med gjengen og ta en drink eller to en sommerkveld!

at six stockholm under stjärnornaSommerkveld på Stockholm Under Stjärnorna.

5. Hotellbaren og Rooftop Garden Bar - Clarion Hotel® Sign

Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm city

Bare noen steinkast fra sentralstasjonen, rett ved vakre Norra Bantorget, ligger Clarion Hotel® Sign. Med sin optimale beliggenhet er dette et perfekt sted å starte kvelden, kanskje med et glass bobler eller en øl. Baren i første etasje byr på herlige vibes, og kommer du hit en fredag eller lørdag kveld, kan du digge til musikken som DJ-en spiller live.

Dersom du er ute en solfylt vårdag eller en varm sommerdag, finner du hotellets Rooftop Garden Bar i 8. etasje, rett ved siden av Selma City Spa, i grønne og herlige omgivelser. Det er ikke alle som finner veien hit, så muligheten er stor for at du og selskapet ditt får være helt i fred her.

Rooftop Garden SignSlå dere til ro og nyt noe deilig å drikke på Rooftop Garden Bar.

6. Lykkes bar - Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, Stockholm City

Nordic Light Hotel og Lykkes bar finner du en plass som laget for å skjemme bort seg selv og omgangskretsen sin for et øyeblikk. Her er blant annet et stort utvalg av vin og øl fra svenske mikrobryggerier.

nordic light lykke barHva skal det være?

7. Bar X og Rooftop Bar - Quality Hotel™ Globe

Arenaslingan 7, Globen

I Quality Hotel™ Globes romslige og levende lobby finner du Bar X, et sted som er perfekt til for eksempel after works. Her får du den herlige hotellfølelsen samtidig som du kan stråle sammen med venner og kollegaer.

Rooftop Bar ligger i 11. etasje og har åpent om sommeren. Her er det en stor takterrasse der du kan nyte kald drikke samtidig som du ser ut over Tele2 Arena og sørlige Stockholm.

globe terrace-view-tele2-quality-hotel-globeTerrassen kan også leies for private tilstelninger.

8. Bar X - Quality Hotel™ Friends

Råsta Strandväg 1, Solna

Rett ved siden av Friends Arena i Solna ligger Quality Hotel™ Friends. Lobbybaren deres, Bar X, passer utmerket til mingling før arrangementet på Friends Arena, eller bare for å slå seg ned i en av deres herlige lenestoler med noe godt å drikke. Her finner du blant annet Shuffleboard og bordfotball som du kan utfordre vennene eller kollegaene dine på.

Quality-Hotel-Friends-ShuffleboardShuffleboard = avhengighetsskapende.


Interessert i flere hotell i Stockholm? Ta en titt her for å se alle våre hotell i Stockholm!

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.