Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel C Stockholm Stockholm ,  Sverige

Hotel C Stockholm

Stockholm,  Sverige

Hotel C Stockholm er et moderne hotell midt i sentrale Stockholm, med sentralstasjonen som nærmeste nabo. Med restaurant, bar, konferansemuligheter og ICEBAR har vi vårt hjerte og sjel i Stockholm. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel C Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Opplev ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL - verdens første permanente isbar. Her er det sju minusgrader hele året, og all innredning - inkludert glassene! - er laget av ren, klar is fra Torneelven i Jukkasjärvi.

Entré

Du kan booke et isbarbesøk for opp til 60 personer. Da inngår lån av en varmende cape, hansker og en frisk opplevelse av kulde. Dessuten inngår en valgfri drink fra vår drinkmeny, servert i isglass. Besøket varer i 40 minutter, og koster 225 SEK per person ved forhåndsbooking online. Du har også mulighet til å kjøpe med deg en souvenir fra vår shop i entreen.

Isskulpturering

Overrask medarbeidere, familie eller vennegjengen med en annerledes opplevelser - lag skulpturer i is fra Torneelven! Den absolutte isopplevelsen arrangeres på vår takterasse for grupper med 20-60 deltagere, og er en skikkelig "icebreaker" som garantert sikrer at latteren sitter løst. Isskulptureringen tar ca 45-60 minutter, og ledes av en helt ekte iskunstner fra Icehotel i Jukkasjärvi.

Book et besøk i ICEBAR

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking
på +46 8 50 56 31 40 eller
via icebar@icebar.se

Book online

ICEBAR

Mandag: 16.30- 00.00
Tirsdag: 16.30 - 00.00
Onsdag: 16.30 - 00.00
Torsdag: 16.30 - 00.00
Fredag: 15.00 - 01.00
Lørdag: 15.00 - 01.00
Søndag: 16.30 - 00.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.