MenyLukk
Mat & drikke

9 populære brunsjer i Stockholm – til hverdag og helg

Leter du etter Stockholms beste brunsj? Da er du på rett sted. Her finner du alt fra asiatisk til klassiske, vegetariske og barnevennlige bruncher. Vi har selvfølgelig også klemt inn et og annet hipstersted på Södermalm.

Burgers at Kitchen & Tables BBQ Brunch

Se alle våre hotell i Stockholm

1. Sthlm Brunch Club – fluffy pannekaker og perfekt avokado

Dalagatan 24, Vasastan

Her finner du Stockholms mest fluffy og instragramvennlige pannekaker. Køen som hver helg samler seg utenfor, tyder også på at de smaker himmelsk. Sthlm Brunch Club tilbyr mye mer enn bare pannekaker, de har også en meny fylt med bowls*, bagels, shakes og ulike retter med bacon, avokado og nutella. Her får du en koselig start på dagen og kvelden … Sthlm Brunch Club serverer brunch hele dagen lang. Menyen byr også på mange veganske alternativer, og gjør det enkelt for gjestene å se hva rettene inneholder. Tommelen opp for det! Som på de fleste brunchstedene kan du ikke bestille bord her, så dersom du vil slippe den verste køen bør du dukke opp rett før åpning eller senere på ettermiddagen.

Sthlm Brunch ClubTo bilder fra Sthlm Brunch Clubs Instagram – ta en titt på kontoen for flere bilder som får det til å rumle i magen.

2. Kitchen & Table Norrmalm – BBQ brunch i amerikansk ånd

Östra Järnvägsgatan 35, Norrmalm

Backyard BBQ Brunch er navnet til den amerikanskduftende brunchen som du finner på restaurant Kitchen & Table Norrmalm. Restauranten ligger på Clarion Hotel Sign, og brunchen er i en klasse for seg. Her blandes smaker fra Manhattan med Nordiske råvarer. På den populære brunchen serveres blant annet charcuterier, salater, ribs og beer can chicken. Og selvfølgelig et fantastisk dessertbord. Her bør dere planlegge besøket i forveien og bestille bord, ettersom brunchen ofte blir fullbooket.

BBQ Brunch at Clarion Hotel Sign Et av buffébordets herlige alternativ fra grillen.

3. Fotografiska – brunch med fokus på planteriket

Stadsgårdshamnen 22, Södermalm

Dette er en brunch for miljøaktivister, kunstelskere, vegetarianere og … helt vanlige matentusiaster. Ja – den passer faktisk til de fleste. Brunchen på Fotografiska har stort fokus på grønn mat, både gjennom økologiske råvarer og mange vegetariske samt veganske alternativer. Maten er velkomponert og helt klart laget med kjærlighet. Selvfølgelig er det maten som lokker de fleste besøkende til brunchen, men den vakre utsikten over Stockholms innløp og Gamla Stan er også forlokkende. Disse to faktorene, i tillegg til at inngangene til fotoutstillingene er inkludert, er forklaringen på hvorfor denne brunchen er så populær.

4. Greasy Spoon – åpent året rundt!

Tjärhovsgatan 19, Södermalm
Hagagatan 4, Odenplan

De populære brunchrestaurantene ved navn Greasy Spoon finner du på Södermalm og Odenplan. Her serveres frokost og brunch hver dag – til og med på røde dager. Her kan du nyte en spennende brunch i moderne lokaler. Menyen består av nyttige, gode og mettende retter som for eksempel bananbrød, chiapudding, eggs benedict med mer. Hett tips: kom sulten!

5. Mister French – fråtse I østers og søte desserter

Tullhus 2, Skeppsbrokajen, Gamla stan

Hver lørdag og søndag mellom kl. 11.30 - 16.00 dekkes det opp til en grasiøs skalldyrbrunch på Mister French, som holder til i et av Tullhusene på Skeppsbron. Her får du nyte både eksotiske og tradisjonelle franske smaker, i kombinasjon med en utrolig utsikt over Stockholms innløp og Saltsjön. Utover ferske skalldyr bys det på friske salater og drikker, samt varme retter fra grillen.

Fresh oysters Østers er bare en av mange delikatesser dere kan fråtse i!

6. Berns Asiatiske – Luksuriøs brunch i magisk miljø

Berzelii park 9, Östermalm

Den asiatiske matkulturen er bred, så visst lover Berns mye ved å beskrive en brunch som asiatisk. Men det gjør de helt rett i. Berns Asiatiske brunch byr på retter fra mange deler av Asia. Størst fokus er det på den japansk sushi, som også er en av høydepunktene på bufféen sammen med de storslagne lokalene med krystallkroner og fantastisk takhøyde. Er dere ute etter et sted der dere kan sitt og brunche i timevis – this is the place. Et vakkert miljø og service i toppklasse gjør dette til en av våre favorittsteder. Prisen gjør at man kanskje ikke spiser brunch her hver helg, men det er vel verdt et besøk innimellom!

7. Boulebar – Kombiner brunchen med en runde boule

Hantverkargatan 8, Kungsholmen
Liljeholmsvägen 14, Liljeholmen

Vanskelig å finne en bedre helgeaktivitet! God mat + 90 minutter boule-spill, alt til en meget fornuftig pris. Le Brunch, som den franskinspirerte brunchen på boulebarene heter, er populær blant både vennegjeng og familier. Og her er alle velkommen, så varm opp håndleddene og bestill boule-brunchen din her.

Brunch Boule Bar LiljeholmenBoule er en sport som passer for alle. Ta med vennegjengen, familien eller daten din for en brunch og noen runder boule.

8. Pom & Flora – Frokost hele dagen

Bondegatan 64, Södermalm
Odengatan 39, Vasastan

Leter du etter et friskt og moderne frokostalternativ til en god pris? Da skal du besøke Pom & Flora, enten i Vasastan eller Södermalm. Restaurantene har både en herlig avslappet atmosfære, og maten … Mmm. Med enkle og virkelig gode råvarer skapes god og sunn mat med fokus på bær, nøtter og frukt i ulike varianter av bowls*. Får du mersmak og vil lage litt mer luksuriøse frokoster hjemme, kan du kjøpe kokeboken deres - Frokost hele dagen.

9. Clarion Hotel Stockholm - Barnevennlig brunch på Södermalm

Ringvägen 98, Södermalm

Hver lørdag og søndag dekker Clarion Hotel Stockholm opp med sin populære brunch, som blant annet består av hjemmelagde minihamburgere, salater, kjøtt og en generøs dessertbuffé. En klassisk brunch som er veldig populær blant større selskap, som for eksempel familier, bursdagsfeiringer eller utdrikningslag, ettersom lokalene er av det mer romslige slaget. For familiemedlemmer med fart i bena, finnes et lekehjørne der de kan roe seg mens resten av familien nyter maten i fred og ro Brunch at Clarion Hotel Stockholm


What the f*ck is a bowl? For de som enda ikke har oppdaget denne trenden, så er en bowl noe så enkelt som en rett som serveres i en skål … Innholdet er oftest en slags smoothie, grøt, salat eller yoghurt. Med mettende, vakker og fargerik topping som gjør dette ellers ganske grå innholdet instagramvennlig.


Les videre!

Sugen på hotellfrokost? Her kan du lese om flere fantastiske frokoster du burde teste!

Kaffetørst? Vi har listet opp 5 av Stockholms beste kaffebarer!

På besøk i Götenborg? Her er 5 bra brunsjsteder du må sjekke ut!

Se alle våre hotell i Stockholm

Tagger

Kanskje du også liker

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.