Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

58% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 241 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Topp hotell for barn

30. november 2015, Oslo, Norge, Catherine H

....men ikke under julebordssesongen. Sønnen min koste seg på badeland og lekeland. Mange ulike aktiviteter å finne på. Str på vårt familierom var ok. Helt grei standard på rommet. Romslig felles area…

....men ikke under julebordssesongen. Sønnen min koste seg på badeland og lekeland. Mange ulike aktiviteter å finne på. Str på vårt familierom var ok. Helt grei standard på rommet. Romslig felles areal. Oppholdet ble noe amputert da mye av tilbudet for barn falt bort pga julebordsesongen. Vi bestilte bord på restauranten, men ble fortalt da vi kom at det eneste de kunne tilby oss var en fastsatt 3-retters meny (dette ble vi ikke fortalt da vi bestilte!). Hadde vært ok om maten var god. Men dessverre, 3-rettersen var litt stusselig. Vi kunne like så godt ha bestilt en pizza. Hyggelige folk i resepsjonen som reddet det som kunne ha godt verre!
Les hele anmeldelsen
3

God frokost, fint beliggenhet men noen minus

21. november 2015, Lier, norway, stip_pluto

Frokosten var knall god, de lager omelett også. Jeg fikk ikke testet bar eller restauranten. Beliggenheten er fin med butikker og det du trenger rundt. Ikke noe kjøleskap for å Hosle drikke kaldt og…

Frokosten var knall god, de lager omelett også. Jeg fikk ikke testet bar eller restauranten. Beliggenheten er fin med butikker og det du trenger rundt. Ikke noe kjøleskap for å Hosle drikke kaldt og noen minuser på rengjøring.
Les hele anmeldelsen
4

Familiehelg:)!

16. november 2015, Horten, Norge, toven854

Jeg likte hotellet godt:)! syns familieovernattingen var litt dyr, med tanke på at vi måtte betale for badeland og lekeland i tillegg:)! 2300 for ei natt pluss 600 i bade/lekeland, pluss middag, gjør…

Jeg likte hotellet godt:)! syns familieovernattingen var litt dyr, med tanke på at vi måtte betale for badeland og lekeland i tillegg:)! 2300 for ei natt pluss 600 i bade/lekeland, pluss middag, gjør overnattingen dyr:)! Familie på 5:)!
Les hele anmeldelsen
4

Flott kurs hotell.

2. november 2015, Larkollen, Norge, hildeskovli

Var på hotellet i to dager i forbindelse med et kurs. Servicen på hotellet var stort sett på stell. Foreksempel var ikke baren på en fredag ettermiddag alltid betjent. Men rask inn- og utsjekking. Flo…

Var på hotellet i to dager i forbindelse med et kurs. Servicen på hotellet var stort sett på stell. Foreksempel var ikke baren på en fredag ettermiddag alltid betjent. Men rask inn- og utsjekking. Flott og god frokost. Maten vi fikk servert til middag og lunsj var god. Ellers rommene bra, men små. God seng.

Svar fra eier

5. november 2015

Kjære Gjest, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne gode og konstruktive tilbakemeldingen. Din ros overleveres til alle kokkene her på hotellet - hyggelig. Vi håper vi får anledning til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Med beste hilsen Ingvild Jacobsen, assisterende direktør.

Les hele anmeldelsen
3

Kurs på Hotellet

1. november 2015, Haugesund, Norge, Oyvind R

Veldig smilende og flotte mennesker som tok mot oss både ved innsjekk og når vi skulle starte kurse. Kurslokalet var stort og fint med godt utsyr og gode muligheter for å justere lysforholdene. Det ne…

Veldig smilende og flotte mennesker som tok mot oss både ved innsjekk og når vi skulle starte kurse. Kurslokalet var stort og fint med godt utsyr og gode muligheter for å justere lysforholdene. Det negative var at fremviseren stod på et bord mitt i lokalet og derfor gjorde det vanskelig for foreleserne da de stadig fikk lyskjeglen rett i ansiktet.

Svar fra eier

5. november 2015

Kjære Gjest, Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding. Så hyggelig å høre at våre smilende ansatte innfridde til dine forventninger. Når det gjelder lyset på fremviseren har denne blitt videresendt vår Kurs- og konferanseansvarlig som vil se på ev. mulige løsninger rundt dette. Vi håper vi får anledning til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Med beste hilsen Ingvild Jacobsen, assisterende direktør.

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK