Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Quality Hotel Saga

Tromsø,  Norge

Quality Hotel Saga ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og flybussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Quality Hotel Saga 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Saga

Vår restaurant i atriet serverer frokost og kveldsmatbuffet hver dag. Lunsj og middager serveres på bestilling. Hver ettermiddag setter vi frem vaffeljern, der våre gjester er velkommen til å steke vafler og forsyne seg med kaffe og te.

Frokost

Som alle vet, er fokosten dagens viktigste måltid. Derfor serverer Quality Hotel Saga en sunn og næringsrik frokost, hvor vi har en rekke økologiske produkt. 

Kveldsmatsbuffet

Vi har en stor kveldsmatbuffet som er dekket hver dag fra kl. 18.00. Hotellet har alle rettigheter og serverer øl, vin og brennevin i hotellets restaurant eller i resepsjonen.

Vafler

Hver ettermiddag settes vaffeljern frem til fri disposisjon for våre gjester.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 13.00

Kveldsmatsbuffet

Mandag - torsdag: 18.00 - 20.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK