Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Saga Tromsø ,  Norge

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Quality Hotel™ Saga

Tromsø,  Norge

Quality Hotel Saga ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og flybussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Quality Hotel™ Saga 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Saga

Vurdering fra TripAdvisor

4
337 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
1

Elendig og gammelt hotell som er overpriset

19. februar 2018, Tønsberg, Norge, stigjessen

Vi var en en familie på tre som booket et såkalt familierom til 2000 kr/natt. Rommet var lite, dårlig rengjort og gammelt. Spesielt var badet ille der det var så lytt til badet inn til rommet ved side…

Vi var en en familie på tre som booket et såkalt familierom til 2000 kr/natt. Rommet var lite, dårlig rengjort og gammelt. Spesielt var badet ille der det var så lytt til badet inn til rommet ved siden av at det var som å være i samme baderom som de. Utrolig å ta en sånn høy pris for et så gammelt og slitt hotell. I tillegg var frokosten dårlig med dårlig utvalg og maten som hadde ligget altfor lenge da vi spiste kl. 10:30.Styr unna !!
Les hele anmeldelsen
4

Flott rom

22. oktober 2017, , Ellen O

Bodde på Saga hotell en helg i forbindelse med konsert, flott stort rom i 7 etg. Rent, og pluss for strykjern, vannkoker, kjøleskap og gang med hyller. Frokosten er bra når det gjelder pålegg og brød,…

Bodde på Saga hotell en helg i forbindelse med konsert, flott stort rom i 7 etg. Rent, og pluss for strykjern, vannkoker, kjøleskap og gang med hyller. Frokosten er bra når det gjelder pålegg og brød, men eggerøra er altfor tørrstekt og det skulle vært mer enn en bit bacon pr egg. Fin beliggenhet.

Svar fra eier

20. desember 2017

Kjære Ellen O, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi håper å se deg tilbake en annen gang, og vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Les hele anmeldelsen
3

Greie rom, elendig kveldsbuffèt

11. oktober 2017, , JosteinEG

Hadde hørt at dette hotellet var nyoppusset, og ville prøve det, så det ble bestilt i god tid. Kom inn og ventet i resepsjonen for å sjekke inn, der var det ingen. Kanskje på bakrommet?, nei, men så k…

Hadde hørt at dette hotellet var nyoppusset, og ville prøve det, så det ble bestilt i god tid. Kom inn og ventet i resepsjonen for å sjekke inn, der var det ingen. Kanskje på bakrommet?, nei, men så kom hun med kaffekoppen i hånden. Beklaget og det var ok. Fikk et greit rom, dro ned i spisesalen, en form for buffet, med ei stor panne så å si tom for noe som skulle være lasagne. Litt brød, salat, forskjellig syltetøy, sylteagurk, tom skål hvor det lå igjen rester etter kokt egg, tuber med kaviar og majones. + kaffe. Dette var rett og slett under pari, elendig. Det blir fortsatt Thon Hotel Polar for mitt vedkommende når jeg er i Tromsø, Saga fikk sjansen.

Svar fra eier

20. desember 2017

Kjære Jostein EG Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Beklager at du ikke var fornøyd med ditt opphold. Vi tar dine tilbakemeldinger på alvor å lover å rette opp i dette. Vi håper å se deg tilbake en annen gang, og vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Les hele anmeldelsen
4

Tradisjonsrikt hotel med nær og god service

4. oktober 2017, Oslo, Norge, Rune S

Gjennomførte er 2 dagers konferanse med 15 deltakere. Hotellet har meget sentral beliggenhet, fin frokost og lunchbuffet og "brainfood" mellom måltidene. Møterommene er fine og soft-is/popcorn skape…

Gjennomførte er 2 dagers konferanse med 15 deltakere. Hotellet har meget sentral beliggenhet, fin frokost og lunchbuffet og "brainfood" mellom måltidene. Møterommene er fine og soft-is/popcorn skaper stemning mellom arbeidsøktene. Personlig og nær service der både direktør og økonomisjef var innom og så til at vi hadde det bra. En god hotellopplevelse!

Svar fra eier

20. desember 2017

Kjære Rune S, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi håper å se deg tilbake en annen gang, og vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Les hele anmeldelsen
3

Litt slitt hotell

21. september 2017, Vestvågøy, Norge, Toreinar2015

Var på 3 dagers kurs på hotellet. Fikk rom med utsikt over matsalen og lukta av stekte egg var det første jeg kjente på morgenen. Rommet trengte en liten oppussing. Pluss for raskt internett. Maten ok…

Var på 3 dagers kurs på hotellet. Fikk rom med utsikt over matsalen og lukta av stekte egg var det første jeg kjente på morgenen. Rommet trengte en liten oppussing. Pluss for raskt internett. Maten ok men ikke mere. Litt lite å velge i. Stort pluss for popcorn og softismaskin.

Svar fra eier

20. desember 2017

Kjære Toreeinar2015, Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi håper å se deg tilbake en annen gang, og vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.