Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Mastemyr 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være, derfor blir pausene og hyggen som kommer etterpå, ekstra viktig.

Påfyll

Etter en lang dag, kan det være helt nødvendig med litt påfyll. Derfor har vi fokus på gode og spennende matretter eller kanskje en enkel smoothie som kan passe mellom slagene!

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vår Quality Breaks. Dette innbærer tilgang på en eller annen for for næring med jevne mellomrom. Kaffe, te og Pure Water står fremme hele dagen mens frukt , popcorn og "egenlaget" softis er åpen ca kl 10-16. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel.
Telefon: +47 66 99 78 00
E-post: q.mastemyr@choice.no

Quality Meeting Advisor

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK