Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 67 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Topp konferansehotell

31. mai 2015, Oslo, Norge, Arvid28

Dette er stedet for konferanser. Nydelig utsikt over Oslofjorden. Maten har meget god kvalitet. Betjeningen er særs hyggelige og hjelpsomme. Kort vei ti Oslo. Taxi fra hotell til Asker stasjon går på…

Dette er stedet for konferanser. Nydelig utsikt over Oslofjorden. Maten har meget god kvalitet. Betjeningen er særs hyggelige og hjelpsomme. Kort vei ti Oslo. Taxi fra hotell til Asker stasjon går på 10 minutter. Fra Asker går flere tog i timen.

Svar fra eier

28. juni 2015

Tusen takk for super tilbakemelding ! Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Julebord på Leangkollen

15. desember 2014, Asker, Norway, 743runer

Hotel pyntet til jul med god mat. Jeg var der på julebord fra fredag til lørdag sammen med Blakstad sykehus. Hotellet var fullt opp med ulike firmaer. Stor stemning, god mat og god service under jule…

Hotel pyntet til jul med god mat. Jeg var der på julebord fra fredag til lørdag sammen med Blakstad sykehus. Hotellet var fullt opp med ulike firmaer. Stor stemning, god mat og god service under julebordet. Dessverre dårlig serice og tilgjengelighet i baren. Rommet var helt greit, men toalettet var vanskelig å bruke pga plasseringen ved veggen på badet. God jul!
Les hele anmeldelsen
2

Julebord på hotellet

15. desember 2014, Skjetten, Norge, OleJKR

Dette var andre gangen vi har hatt vennejulebord på hotellet og inntrykket har falt betrakelig. Maten var grei, men servicen var langt under hva man kan forvente. Vi stod og ventet i forholdsvis lang…

Dette var andre gangen vi har hatt vennejulebord på hotellet og inntrykket har falt betrakelig. Maten var grei, men servicen var langt under hva man kan forvente. Vi stod og ventet i forholdsvis lang tid før noen tok oss i mot og viste oss til bordet (og nei det var ikke masse å gjøre akkurat da for de ansatte). Servitøren var kun middels interessert og kom med anbefalinger som var direkte feil (gjaldt drikke) samt at det tok lang tid mellom hver gang han var innom bordet. Måtte tilslutt gå og be om regningen slik at vi kom oss derifra. Maten var i år helt grei, men ikke noe mer og stedet er koselig men litt slitt.
Les hele anmeldelsen
3

Flott beliggenhet med utsikt over Oslofjorden

2. desember 2014, Stromstad, Sverige, Jon Erik P

Flott utsikt over Oslofjorden fra Quislings "gamle Ørnerede". God service fra hyggelig stab. Litt små/trange rom, og dusjen er meget trang. God mat, men restauranten er litt dyr. Gode parkeringsmuligh…

Flott utsikt over Oslofjorden fra Quislings "gamle Ørnerede". God service fra hyggelig stab. Litt små/trange rom, og dusjen er meget trang. God mat, men restauranten er litt dyr. Gode parkeringsmuligheter.
Les hele anmeldelsen
3

Små rom

1. desember 2014, Oslo, Norge, Tom H

Hotellet har ekstremt små rom. Maten og servicen på hotellet var meget bra. Fin beliggenhet med bra utsikt. Rengjøringen av rommet kunne vært bedre. Godt skiltet og enkelt å finne frem. God kapasit…

Hotellet har ekstremt små rom. Maten og servicen på hotellet var meget bra. Fin beliggenhet med bra utsikt. Rengjøringen av rommet kunne vært bedre. Godt skiltet og enkelt å finne frem. God kapasitet på parkering.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK