Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norge

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norge Midlertidig stengt 31.03.23 - 10.04.23

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og service, kan du være trygg på en vellykket konferanse. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Et måltid på Quality Hotel Leangkollen rammes inn av ærverdige lokaler, og gir en helt unik atmosfære for møter så vell som feiringer.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Quality Hotel Leangkollen er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter. 

Matkonseptet - konferanse

Vår kjøkkensjef er naturligvis opptatt av å bruke sesongens råvarer av topp kvalitet. Vår velkjente lunsjbuffet er dagens høydepunkt for våre gjester og til middag serverer vi en deilig 3-retters dagens meny. Ute etter noe ekstra? Mot et tillegg i prisen kan du oppgradere menyen til en av våre selskapsmenyer. Vi har alt fra 3-retters til en 7-retters eksklusiv sharing meny. Vi dekker også gjerne opp til skalldyr- eller grillbuffet om sommeren, på en av våre flotte terrasser med panoramautsikt over fjorden. Hjemmelaget selvfølgelig -  i et godt kjøkken finnes ingen enkle løsninger. 

De store dagene og anledningene

Bryllup, jubileum, runde år, store anledninger og minnerike merkedager. Noen velger oss på grunn av vårt kjøkken, andre på grunn av lokalene, andre igjen på grunn av den fantastiske beliggenheten. Rosen vi får etterpå, tilfaller gjerne betjeningen, ikke minst for de små detaljene. Vi sørger for den lille forskjellen som er viktig for oss, og for dere som gjester.

Kapasitet

Hotellet har mange muligheter for lukkede selskaper. Fra små samlinger på 8 personer til større grupper på opptil 150 personer. 

Punctum bar og stuene

Punctum Bar er stedet å samles etter en lang dag i møte. Enten til aperitiff eller for å mingle og danse etter et godt måltid. Om dere ønsker å være helt for dere selv, eller har behov for å trekke dere litt tilbake, har vi våre koselige stuer som ligger i nærheten av baren.

Bestille bord

For booking av 10 gjester eller flere, ta kontakt med oss på epost q.leangkollen@choice.no

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

Har vi kursgjester på lørdager og søndager, har vi ofte også lunsjbuffet. Ta kontakt med oss for å se hvilke datoer det gjelder eller sjekk kalenderen.

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 21.30

Punctum Bar

Mandag - lørdag: 17.00 - 02.00

Treningsrom

Mandag - søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.