Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Quality Conference

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte vår konferansesjef Ann-Louise Dahlberg for mer informasjon eller forespørsel på på +46 044-28 48 18 eller via
ann-louise.dahlberg@choice.se.

Bestill din konferanse i Kristianstad hos oss. Om vi inspirerer, overrasker, utfordrer og gir deg litt mer enn du forventer, da har vi lykkes.

Vår filosofi

I en verden som hele tiden endrer seg, gjelder det å stikke ut. Våre gjester skal huske oss som den venligste, triveligste og mest serviceinnstilte hotellet i regionen. Vi skal være det selvsagte alternativet hver eneste gang, om det gjelder konferanse eller fritid. Vi tar vårt miljøengasjement på stort alvor med økologisk frokost for dem som ønsker det, og er dessuten ISO-14001 sertifisert.

Konferanselokaler 

Quality Hotel Grands konferanseavdeling har 8 lyse og fleksible konferanselokaler for opp til 110 personer. Alle lokaler kan tilpasses forskjellige behov og ønskemål. Her kan du lese mer om våre lokaler.

Vi er her for dere

Vår Quality Meeting Advisor hjelper deg gjerne med å få det beste ut av konferansene. Behøver du tips, råd og støtte med planleggingen av din konferanse finnes vi her for dere.

Mat og drikke 

Måltidene serveres i vår Grand Bar & Matsal. Vår herlige konferanselunsj med stor salatbuffet er svært populær. Og når det gjelder en kjapp liten matbit gjennom en lang konferansedag, vet du vel at du kan spise så mye soft ice og popcorn som du vil.

Konferanseinformasjon

2.200.163.775 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK