Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.30

Grands Bar & Matsal

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00

Grand Nattklubb

Lørdager: 23.00 - 03.00

Våra fasiliteter kan ha varierande åpningstider under sommerperioden og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Du er velkommen til å  kontakte oss for mer informasjon og bestilling 
på +46 44-28 48 00 eller via
q.grand.kristianstad@choice.se.

Du er hjertelig velkommen til Quality Hotel Grands nattklubb, bar og restaurant. Vi passer på at du får en smaksrik og herlig opplevelse hos oss.

Grand Bar & Matsal

Vi tilbyr våre gjester et bredt utvalg av god mat og drikke, alt fra småretter til skikkelige festmåltider. Her kan du spise frokost, lunsj og middag i et stilrent, behagelig miljø, hvor du kan lene deg tilbake, og la personalet ta vare på deg.

Vår filosofi for mat og drikke 

Med respekt for råvarene og sesongens variasjoner tilbyr vi en klassisk meny med moderne innslag. Vår Food & Beverage manager jobber sammen med sitt personale med å utvikle en meny som tilpasses alle behov. De er hjertelig velkommen til et måltid som både tar hånd om hjerte og sjel.

Grand Nattklubb

På hotellet finnes også Kristianstads største og mest komplette utested, over to etasjer, Grand Nattklubb. Personlig service, en varm atmosfære og perfekt musikk, gjør at hver kveld er unik, samtidig som du alltid vet hva du får når du besøker oss. Her kan du få en optimal tur på byen sammen med gamle og nye venner. Grand Nattklubb har 18-års aldersgrense på fredager og 23-års aldersgrense på lørdager. Hotellgjester har kostnadsfri inngang alle dager bortsett fra 1.juledag. 

2.190.163.493 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK