Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel™ Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud er du sikret et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kurs & Konferanse Quality Hotel Grand på Kongsberg er et fullservice konferansehotell med 1000 kvadratmeter tilrettelagt for kurs, konferanser og selskap. Med en total kapasitet på inntil 600 personer kan vi tilrettelegge for alle typer arrangement.

Tilpassing av din konferanse

Vår imøtekommende stab har lang erfaring med skreddersydde konferanser og løser eventuelle problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på ditt arbeid. Vår stab har lang erfaring med konferanser og bistår deg gjerne med å sette det konferanseprogrammet som passer akkurat dere, slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Konferanselokalene

Med totalt 24 lyse og luftige lokaler kan vi tilrettelegge for effektiv og smidig gjennomføring av alle typer arrangement. Alle lokalene har det siste av tekniske løsninger som sikrer problemfrie presentasjoner og foredrag. 

De gode pausene

Vi vet at konferanse kan være krevende og har derfor ekstra fokus på god og næringsrik pausemat med kaffe, te, mineralvann, frukt og kaker. Om du ønsker et kjapt påfyll av ekstra energi byr vi på gratis popcorn og softis. Vi kan også tilberede en bedre konferansemiddag etter dine ønsker. Vi sørger for å innfri alle dine forventninger om et vellykket konferanseopphold.

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsel på  +47 32 77 28 00
eller på epost 
kundesenter.kongsberg@choice.no

2.430.126.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.