Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Larvik, Norge

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden.
Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

Quality Hotel Grand Farris er et fullservice konferansehotell beliggende på bryggekanten i hjertet av Larvik sentrum. Hotellet har en unik beliggenhet ved fjorden og med Larvik sentrum i ryggen. I tillegg er det kort vei til alle viktige trafikknutepunkt som E18, tog, ferge og Torp flyplass.

Konferanse i Larvik

Hotellets konferanselokaler har kapasitet på inntil 220 personer fordelt på 14 konferanserom med naturlig belysning og flott utsikt over Larviksfjorden. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at ditt arrangement gjennomføres problemfritt.

Lokaler

På hotellet finnes lokaler i flere størrelser og for alle anledninger. Speilsalen og Bankettsalen er et flott syn når de er dekket til bryllup eller konfirmasjon. Borgerstuen egner seg perfekt for mindre selskaper, mens Toppsuiten danner en fin ramme rundt mindre sammenkomster.

Beliggenhet

Hotellets sentrale og sjarmerende beliggenhet gir kort vei til sentrum, jernbanestasjon og Larviks varierte kulturtilbud. Opplev vikingtiden på nært hold på historiske Kaupang, en av Norges eldste vikingbyer, eller ta med kolleger eller familien til Høyt og Lavt Aktivitetspark. Opplev Norges solkyst med sine 50 strender, Bøkeskogen, Farrisvannet og områdets mange spennende aktiviteter.

Kontakt

  • Storgata 38 3251 Larvik , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Med tog

Larvik togstasjon

Med buss

Larvik stasjon

Med båt/Superspeed

10 minutter (med bil) fra fergeterminal i Larvik

Med taxi

Vestfold Taxi 33420200

Om Quality Hotel Grand Farris

Antall rom

91 rom - 175 sengeplasser

Antall konferanselokaler

7 stk - totalt plass til 220 deltagere

Avstand flyplass

Torp Sandefjord Lufthavn (22 km)
Oslo Lufthavn (160 km)

Avstand tog og kollektivtrafikk

Larvik stasjon (100 meter)

Om Quality Hotel

Les mer om Quality Hotels

 

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK