Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norge Åpner 29. april 2022

I sentrum re-åpner Quality Hotel Grand Larvik med nye hotellrom og konferansesenter i tilknytning til Grandkvartalet. Hotellet ligger vis a vis bryggene indre havn med vakker utsikt over fjorden. Passer godt for de store og små møtene. Velkommen!

Quality Hotel™ Grand Larvik 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Quality Hotel Grand Larvik.

Frokost

Vi har en god, sunn, og innholdsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Gled deg for eksempel til vårt hjemmebakte brød og knekkebrød. Du får en god start på dagen! 

Havmannen Restaurant

Velkommen til Havmannen Restauraunt!  Vi anbefaler vår smaksmeny, hvor dere vil få 6 retter servert i flere omganger. De ulike rettene kommer til bordet ditt så snart de er tilberedt. Vi har plukket retter fra hele verden - det vi liker best fra ulike kjøkken, og deretter laget vår versjon. Sharingmenyene kan raskt endre seg etter hvilke råvarer vi finner best til enhver tid. Vi anbefaler deg å informere oss om du har spesielle allergier eller ting du ikke spiser - for så å glede deg til fargerike og smakfulle opplevelser.               

 6 retters sharing 645 NOK, minimum 2 personer.

Vi er stolte av vårt kjøkken! Vi setter impulsiviteten og kreativiteten i høysetet og vil ikke stivne i én ”trøtt” meny. Derfor skriver vi menyen noe ”utydelig” slik at vi alltid kan søke etter råvarer som er tilgjengelige og på sitt beste i de respektive årstider og justere rettene etter dette. Vi søker alltid etter råvarer med god kvalitet samt kortreist og økologisk.

Bryggerestaurant om sommeren

Velkommen til vår populære bryggerestaurant Pakkhuset! Ferske reker, nydelig à la carte, byens beste burger og vedfyrt italiensk steinovnspizza. Pakkhuset er åpent hver dag fra medio mai til medio august.

Frokost

Mandag: 06.30 - 09:30
Tirsdag: 06.30 - 09:30
Onsdag: 06.30 - 09:30
Torsdag: 06.30 - 09:30
Fredag: 06.30 - 09:30
Lørdag: 06.30 - 10.00
Søndag: 06.30 - 10.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.