Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Entry Kolbotn ,  Norge

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Entry

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Entry™ ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Entry 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Entry

Våre konferanselokaler er meget fleksible og brukes til alt fra kickoff, messer, bryllup eller store bursdager.

Store muligheter

Det er ikke bare konferanser vi er flinke på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til spennende arrangement som for eksempel en produktlansering, en bilutstilling, messer eller bryllup. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

I tillegg til gode og velfungerende møte- og konferanserom - er kanskje pauseområdene det aller beste. Når det er pause, samles man i et stort pauseområde med godt med sitteplasser og lett tilgang til både kaffe, te, frukt og softis / popcorn. Her får man energi samtidig som man kan løse både små og store "verdensproblem"!

Hage og parkeringsplass - mange muligheter

På Quality Hotel Entry har vi arrangert det meste - her er det egentlig bare fantasi, fysiske utforminger og budsjett som setter begreninger. Vi har bl.a. hatt Oktoberfest i telt både i hagen og på parkeringsplassen, Festival i hagen med masse gjester og spennende artister og Olabilløp på parkeringsplassen. I tillegg gjør vi mer kjente aktiviteter som Herregårdsmord, Quiz i forskjellige former eller Signum Grata - for å nevne noe. Vi samarbeider med de fleste eventbyrå og aktivitets- og artistlisten kan derfor bli lang...

Kapasitet

Nedenfor ser dere makskapasiteten til våre eventlokaler.

Bankett

450 personer 

Betty

130 personer

Selskapslokalet Roald

52 personer

Sesong

40 personer

Buffétrom

22 pers

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel.

Telefon: +47 66 99 78 00
E-post q.entry@choice.no

Quality Meeting Advisor

Linda Øverby

linda.overby@choice.no

2.460.213.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.