Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Linkøping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel Ekoxen er et moderne konferansehotell vakkert beliggende i sentrum av Linkøping. Med Linkøpings vakreste park, Trädgårdsföreningen, som nærmeste nabo og gangavstand til byens varierte kulturtilbud er du garantert et hyggelig opphold.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Hotellets restaurant, Brasserie X, er populær møteplass for både våre hotellgjester og Linkøpingene selv.Tanken er at når man besøker vårt brasserie skal få en totalopplevelse som er vanskelig å få til på hjemmebane.

Brasserie X

Vår nya bankett og festområde har plass til 220 gjester. Maten baserer seg på klassiske smaker med fokus på gode råvarer og krydder. Vi fikser kick off, forretningseventer og fester for både små og store selskap. Vi på Quality Hotel Ekoxen skreddersyr etter deres ønsker og forutsetninger for at ditt evenement skal bli en unik opplevelse.

Uteservering

Vegg i vegg med Brasserie X har vi vår trivelige uteservering som under sommermånedene åpnes opp mot Trädgårdsföreningen. Her kan man nyte mat og drikke og slappe av i sommersolen.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, og når man bor på et Qualityhotell inngår alltid frokost i romsprisen. Til og med om du ikke er gjest hos oss, er du velkommen til å nyte vår frokostbuffet. Her kan du spise eggerøre, kokte egg, bacon, pølse og mye annet. Mange av våre produkter er økologiske.

Lunsj

Mandag til fredag serverer vi en lunsjbuffet bestående av dagens suppe, to varmretter: en fisk, og en kjøtt, samt dagens vegetariske. I tillegg til dette finnes et utvalg salater. Lunsjen inkluderer alltid brød, drikke, kaffe, hjemmelagde desserter og frukt. Tanken bak lunsjen er at den skal være hjemmelaget svensk husmannskost. 

Middag

Brasserie X skal være en plass der du kjenner deg hjemme, om du er på en date, forretningsmiddag eller bare vil nyte det gode livet. I vårt brasserie møtes nordiske råvarer fransk inspirasjon til fryd for både munnen og magen.

Miljø- og kvalitetspolicy

Vi arbeider med miljø, kvalitets-, sikkerhet- og merkeretningslinjer i henhold til Nordic Choice Hotels sikkerhetsstandard - alt for at gjester og personal skal føle seg trygge hos oss.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30
Storhelger og røde dager 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30
Sommersteng 24.06 - 14.08

À la carte

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Bestill bord online eller kontakt oss direkte for mer informasjon om Brasserie X. 

Telefon: +46 1325 26 00
E-post: q.ekoxen@choice.se

2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.