Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ekoxen

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30
Storhelger og røde dager 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

À la carte

Mandag - lørdag: 18.00 - 21.30

Barmeny

Mandag - fredag: 18.00 - 22.00
Lørdag: 18.00 - 22.00 

Dagens Husmansbuffé

Mandag - torsdag: 18.00 - 21.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling på +46 013-25 26 00 eller via q.ekoxen@choice.se.

Hotellets restaurant, Brasserie Britto, er populær møteplass for både våre hotellgjester og Linkøpingene selv.Tanken er at når man besøker vår restaurant skal få en totalopplevelse som er vanskelig å få til på hjemmebane.

Brasserie Britto

Restauranten har plass til 180 gjester og er både inspirert og oppkalt etter kunstneren Romero Britto. Maten baserer seg på klassiske smaker med fokus på gode råvarer og krydder.Vi arrangerer også banketter og andre event for både små og store selskap.

Uteservering

Vegg i vegg med restauranten har vi vår trivelige uteservering som under sommermånedene åpnes opp mot Trädgårdsföreningen. Her kan man nyte mat og drikke og slappe av i sommersolen.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, og når man bor på et Qualityhotell inngår alltid frokost i romsprisen. Til og med om du ikke er gjest hos oss, er du velkommen til å nyte vår frokostbuffet. Her kan du spise eggerøre, kokte egg, bacon, pølse og mye annet. Mange av våre produkter er økologiske.

Lunsj

Mandag til fredag serverer vi en lunsjbuffet bestående av dagens suppe, to varmretter: en fisk, og en kjøtt, samt dagens vegetariske. I tillegg til dette finnes et utvalg salater. Lunsjen inkluderer alltid brød, drikke, kaffe, hjemmelagde desserter og frukt. Tanken bak lunsjen er at den skal være hjemmelaget svensk husmannskost. 

Middag

Brasserie Britto tilbyr en à la carte-meny mandag til lørdag fra kl. 18.00. Vi tilbyr velkomponerte forretter, varmretter og desserter. Unn deg gjerne et glass vin, anbefalt av våre servitører. Kokkene våre kombinerer svensk matlagingshåndverk med innflytelser fra middelhavskjøkkenet.

Miljø- og kvalitetspolicy

Vi arbeider med miljø, kvalitets-, sikkerhet- og merkeretningslinjer i henhold til Nordic Choice Hotels sikkerhetsstandard - alt for at gjester og personal skal føle seg trygge hos oss.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK