Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 ligger vakkert til ved Gøteborgs havneinnløp, med utsikt over vannet mot byen. Like ved ligger Eriksbergshallen med alle tenkelige konferansemuligheter. Hotellet preges av arkitektur, spennende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel 11 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 11

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Både små og store grupper kan møtes til en inspirerende konferanse på Quality Hotel11 i Gøteborg.

Konferanselokaler

La oss gjøre din konferanse i Gøteborg til en suksess. Med de rette kontaktene, lokalene og kunnskapen hjelper vi deg å skreddersy det perfekte møtet.

Mat og drikke

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være, derfor blir pausene, og hyggen som kommer etterpå ekstra viktig.

Eriksbergshallen

Hallen som før var Eriksbergsvarvet mekaniske verksted er i dag en moderne eventhall med plass til opp mot 2 000 personer.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK