Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 ligger vakkert til ved Gøteborgs havneinnløp, med utsikt over vannet mot byen. Like ved ligger Eriksbergshallen med alle tenkelige konferansemuligheter. Hotellet preges av arkitektur, spennende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel 11 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel 11

Quality Hotel 11 ligger ved Eriksbergs gamle båtverft, med utsikt over vannet og Gøteborg by. Her bor du i rolige omgivelser med fine promenader langs kaien. Byfergen, Älvsnabben, stopper rett utenfor hotellet og tar deg raskt og enkelt til Gøteborgs byliv med et bredt spekter av kultur og shopping. På Quality Hotel 11 garanterer vi unike omgivelser som passer like bra for effektive møter som koselige weekends.

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet med kort avstand til Gøteborgs varierte kultur- og underholdningstilbud er perfekt for både konferanse- og feriegjester. Quality Hotel 11 ligger ved den stille og fredfulle Eriksbergshavnen, hvor du kan spasere langs bryggekanten og se på Gøteborgs maritime arkitektur.

Konferanse

Hotellets konferanseavdeling med 14 fleksible møte- og konferanserom er skapt for effektive og kreative konferanser. Hos oss finner du alt fra elegante rom for styremøter, til den store teatersalen med plass til 200 personer. For store events og andre spektakulære arrangement anbefaler vi Eriksberghallen, som en gang var verdens største motorfabrikk. Med kapasitet for opptil 2000 personer, og vårt mantra om at det kun er fantasien som setter grenser, tør vi love en opplevelse utenom det vanlige.

Mat og drikke

Hotellet kan også by på den sjarmerende a la carte restauranten Kök & Bar 67 hvor vi serverer spennende retter og forfriskende drinker. Den fine utsikten over havneinnløpet får du alltid på kjøpet. Vi tilbyr deg gode, klassiske retter lagd med ekte råvarer og kokkens største omsorg. På menyen finnes alltid vegetarianske alternativ og et variert tilbud.

Wellness

Vår nyrenoverte wellnessavdeling ligger øverst i niende etasje. Her finnes både treningsutstyr og badstu. Om dere går ut på terassen på taket vil dere finne vår hot tub, et stille basseng med plass til ca. åtte personer. Om du ønsker litt luksus i hverdagen tilbyr vi også ulike typer massasje og behandlinger.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 779 11 11
  • Faks: +46 31 779 11 10
  • E-post: q.11@choice.se
  • Org. nr: 556554-5661
  • Maskingatan 11 41764 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Med tog

Tog til Gøteborgs sentralstasjon,
bytt her til buss eller taxi.

Med buss

Buss 16 fra Gøteborgs sentralstasjon,
retning Ecketrägaten.
Holdeplass Eriksbergstorget

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss fra Landvetter flyplass Gøteborg til Gøteborg sentrum,
bytt her til buss eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel 11

Antall hotellrom

259 rom - 514 senger

Antall konferanselokaler

14 stk - makskapasitet 2000 personer

Avstand Gøteborg Landvetter flyplass

30 km, ca 25 min med bil

Avstand Göteborg Centralstation

6,4 km, ca 10 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Eriksbergstorget: ca 50 m

Om Quality Hotels

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK