Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel 11

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Med buss

Buss 16 fra Centralstation,
retning Ecketrägaten.
Holdeplass Eriksbergstorget

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss fra Landvetter flyplass Gøteborg til Gøteborg sentrum

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her 

Om Quality Hotel 11

Antall hotellrom

259 rom - 514 senger

Antall konferanselokaler

14 stk - makskapasitet 2000 personer

Avstand Gøteborg Landvetter flyplass

30 km, ca 25 min 

Avstand Göteborg Centralstation

6,4 km, ca 10 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Eriksbergstorget: ca 50 m

Om Quality Hotels

Quality Hotel 11 er et fullservice konferansehotell beliggende ved vannkanten i sentrum av Gøteborg. Den sentrale beliggenheten og hotellets flotte arkitektur, kunst og design skaper et miljø både for en vellykket konferanse eller en avslappende weekend.

Beliggenhet

Hotellets sentrale beliggenhet med kort avstand til Gøteborgs varierte kultur- og underholdningstilbud er perfekt for både konferanse- og feriegjester. Quality Hotel 11 ligger ved den stille og fredfulle Eriksbergshavnen kan du spasere ned bryggekanten og se på Gøteborgs maritime arkitektur

Konferanse

Hotellets konferanseavdeling med 14 fleksible møte- og konferanserom er skapt for effektive og kreative konferanser. Hos oss finner du alt fra elegante rom for styremøter, til den store teatersalen med plass til 200 personer. For store events og andre spektakulære arrangement anbefaler vi Eriksberghallen med kapasitet på inntil 2000 personer.

Mat og drikke

Hotellet kan også by på den sjarmerende a la carte restauranten Kök & Bar 67 hvor vi serverer spennende retter og forfriskende drinker. Den flotte utsikten over havet skaper en koselig ramme rundt et bedre måltid.

Wellness

Vår nyrenoverte wellnessavdeling ligger øverst i niende etasje. Der finner dere treningsutstyr og badstu. Om dere går ut på terassen på taket vil dere finne vår hot tub (et stille basseng med plass til ca 8 personer).

2.190.163.493 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK